reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
ja ostatnio na zwykłej wadze domowej w dzinsach i butach ciężkich Kamila ważyłam i było około 12 kg. Z 10 - 11 ma na pewno bo po rękach czuje ale musze iść sprawdzić . Tylko na szczęście po nim tego nie widac taki nabity jest. KLusek

Ja nie mam pojecia ile wazy Lolo, na domowej wadze co chwile inaczej ;-) a do przychodni specjalnie na wazenie nie bardzo chce mi sie isc, wiec pewnie jak pojdziemy na szczepienie koncem lutego to wtedy sie dowiem dokladnie :tak:

reklama
W końcu doczekalam sie zważenia Emi no może nie doczekałam ale doczekam sie
Dziś pędze z koleżanką ktora zna angielski na baby clinic zważymy mała i nie wiem czy mierzą czy badaja zobaczymy:-)

ale juz nie moge sie doczekac nawet obstawialiśmy w domu ile waży i moj mąż stawia na 10kilo
ale ja daje jej troche ponad 9 zobaczymy kto jest bliżej racji:tak:

idziemy na 15 iwec później wam napisze ile wyszło

Do góry