agawa1 pisze:A mi baterie padły w wadze ostatnio jak ważyłam Kamila to ważył 14600 g
ło matko ;D ;D ;D
agawa to chyba teczkę zamiast spacerówki musisz sobie sprawić : ;D
spłakałam się ze śmiechu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agawa1 pisze:A mi baterie padły w wadze ostatnio jak ważyłam Kamila to ważył 14600 g
fionka pisze:agawa1 pisze:A mi baterie padły w wadze ostatnio jak ważyłam Kamila to ważył 14600 g
ło matko ;D ;D ;D
agawa to chyba teczkę zamiast spacerówki musisz sobie sprawić : ;D
spłakałam się ze śmiechu
pytia pisze:Milla pisze:Moj jest pulchniutki ale slodko wyglada.Kocham calowac jego pultynki. podobno dzieci na cycku dobrze przybieraja. Wczoraj zobaczylam w wozku dzieciaczka straszego od Kuby o 2 tygodnie. Normalnie polowa mojego szkrabika.
Milla, z dziećmi na cycu to bywa przeróżnie. Jedne przybierają dużo, inne mniej, nie ma tu chyba żadnych reguł. Za to na pewno przy mieszankach dzieci przybierają ciut więcej niż na cycu, bo mieszanki są bardziej kaloryczne.