reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

Milla pisze:
Moj jest pulchniutki ale slodko wyglada.Kocham calowac jego pultynki. podobno dzieci na cycku dobrze przybieraja. Wczoraj zobaczylam w wozku dzieciaczka straszego od Kuby o 2 tygodnie. Normalnie polowa mojego szkrabika.

to nasza sąsiadka starsza o 12 dni od Pati to 1,5 razy Pati :laugh:

reklama
Milla pisze:
Moj jest pulchniutki ale slodko wyglada.Kocham calowac jego pultynki.  podobno dzieci na cycku dobrze przybieraja. Wczoraj zobaczylam w wozku dzieciaczka straszego od Kuby o 2 tygodnie. Normalnie polowa mojego szkrabika.

Milla, z dziećmi na cycu to bywa przeróżnie. Jedne przybierają dużo, inne mniej, nie ma tu chyba żadnych reguł. Za to na pewno przy mieszankach dzieci przybierają ciut więcej niż na cycu, bo mieszanki są bardziej kaloryczne.

dokladnie moj Gigi na mieszance i 8,200 mu stuknelo ale smukly jest tylko dlugi. Po wczorajszej szczepiace zero goraczki odetchnelam z ulga bo tak nie lubie mu dawac czopkow.

kjujik ale po co od razu czopki, ja nigdy nie stosowałam, jest przeciwbólowy i przecwgorączkowy panadol dla dzieci w zawiesinie, który można podawać już od 3 miesiąca, z resztą nie tylko panadol bo kilka róznych; ibufen, nurofen

Igorek nie wezmie do buzki syropku nawet jak podaje mu witaminke D3 to robi rozrube odkad zacza kontaktowac dokladnie sprawdza co mu łyżka niesie :) :) :)

kjujik do panadolu jest dołączona specjalna strzykawka
można wstrzyknąć z zaskoczenia do buźki ;)

widać Igorek sobie nie da byle czego wcisnąć ;D

reklama
Aj gigi to jest taki cwaniak nie wiem po kim to ma jak czegos nie chce to tak acisnie ustka ze kleszczami nie otworze. :) :)

Do góry