Zuzia24
Fanka BB :)
u nas tez teraz ciezko z nakarmieniem 8) Zuzia jest taka ciekawska ze ciagle sie rozglada :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fionka pisze:u nas też mogą nawet strzelać, Maćkowi nie przeszkadza, a jeśli chodzi o pozycję , to chyba nawet głową w dół było by ok ;D
zuzia 24...............a czemu ostatnie szczepienie???Zuzia24 pisze:my dzisiaj tez mielismy juz ostatnie szczepienie. chcialam Zuzie zwazyc ale sama bylam i musialabym isc do health visitor a ona zaczela plakac bo i glodna i zmeczona i jeszcze po dwoch kluciach wiec dalam sobie luz i poszlam do domku.
moze jak jutro wyjde na spacerek to przejde sie do przychodni i sie zwazymy.
szczerze mowic nie mam pojecia ile wazy do ostatnio ja wazylam jak miala 1,5 miesiaca i miala wtedy 4350g. ale wydaje mi sie ze gdzies ok 7kg. chudzinka ta moja Zuzia i mysle ze nawet 7 nie przekroczy :