reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA naszych Słoneczek

KingaP pisze:
aśka, fajnie masz, że możesz czytać i karmić. Moja Koza musi się skupić i nawet tata jej ostatnio przeszkadza...

mpje go podczas karmienia nie mogę rozpraszać mówieniem i butelką pepsi - wszytko inne moge robić :)

reklama
u mnie karmienie tylko na leżąco...wszelka inna pozycja odpada...no i w dodatku musi być cisza maksymalna, bo jak nie ma, to jagódka śmieje się do cyca ;)

U nas tez cisza musi byc. A kiedy odwaraca do mnie glowke i smieje sie to znaczy ze juz po jedzonku.

widzę, że mam złote dzeciko. Cisza nie musi być, pozycja albo na siedząco albo na leżąco ;)

u nas też mogą nawet strzelać, Maćkowi nie przeszkadza, a jeśli chodzi o pozycję , to chyba nawet głową w dół było by ok ;D

Oj,Boze,ja wlasnie tez od paru dni zauwazylam ze ze majka pod czas karmienia potrafi strasznie sie rozpraszac- musze wylaczyc TV,wygonic tatusia z polu widzenia i karmic w ciszy,bo jak nie to Majka co chwile sie rozglada ::)

U nas także Antoś strasznie się rozprasza , patrzy się wszędzie , wszystko chce zobaczyć i kręci się niemiłosiernie. :) Ciężko go nakarmić ::)

reklama
benita_29 pisze:
Oj,Boze,ja wlasnie tez od paru dni zauwazylam ze ze majka pod czas karmienia potrafi strasznie sie rozpraszac- musze wylaczyc TV,wygonic tatusia z polu widzenia i karmic w ciszy,bo jak nie to Majka co chwile sie rozglada ::)

u mnie to samo!!! nie mogę głośniej westchnąć, bo od razu odrywa się od piersi i tylko czeka na jakiś drobny znak, by mi posłać uśmiech ;D

Do góry