reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

Kaśka- nic się nie martw.
Martynka ostatnio nie ważyła jeszcze 6 kg.
Będą drobnej budowy.
W końcu Piotruś i Karolek mają po kim :)

reklama
kaśka76 pisze:
kurcze to mój to szkieletorek - na wadze w domku 6400g. a koń stary jutro kończy 6 miechów. tylko długi jest strasznie
Kaśka, to nic nie oznacza. Jaś jest teraz duży bo waży około 8 kg ( jutro mamy sczepienie wiec bedziemy wiedzieli dokladnie), Ale Jacek ważył 8 kg jak mial rok. A jak miał rok i 4 m-ce to ważyl 8400. Za to jak mial 5 m-cy to sam siedział. Usiadł dokladnie tego dnia co konczyl 5 m-cy i jak mial niecale 11 to chodzil. Nadal jest drobny ( podobno po mnie ;D ) bo wazy 19kg ( 6 lat) ale za to nikt mu nie dorowna w przedszkolu pod katem sprawnosci fizycznej i szybkosci w przemieszczaniu sie.

kjujik10 mój Mateusz waży też ok. 8.500 kg. Duże te nasze chłopaki. Ja to sie aż martwię czy nie za szybko mój synek przybiera na wadze. A taki był malutki jak się urodził (3100)
lolcia 81 Igi jak sie urodzil wazyl 3120 czyli ida leb w leb :) :) :) :)

Kaska - zgłupiałam jak przeczytałam o 6 miersiącahc, mój kończy 5 a młodszy jest o dzień :)

nie przejmuj sie - nie wszystkie dzieci musza przybierać tak dłużo.
na 6 miesięcy norma to 8 kg - więc niewiele brakuje :)

mój Bartuś waga 7400 i ponad 70 cm...przez 6 tygodni przybrał tylko pół kilo - pediatra kazała coś dorzucic... oprócz mojego mleczka...

Moja Kinga też drobniutka, ledwie 6 kg przekroczyła, ale już się tym nie przejmuję. Jest po prostu drobnej budowy.

Dzisiaj byliśmy na szczepieniu Antoś waży 6690 g (przy urodzeniu ważył 3690 )i według lekarki rośnie dobrze jest wysoki ale szczupły. Rośnie i to mnie cieszy. ;D

Azik: i dorzucasz?

Piotrek zaczął na tym sztucznym mleku obrastać w tłuszcz.zaczyna brzydko wyglądać. chyba przestanę kupować nan, a przerzucę się na bebilon.

reklama
Moj jest pulchniutki ale slodko wyglada.Kocham calowac jego pultynki. podobno dzieci na cycku dobrze przybieraja. Wczoraj zobaczylam w wozku dzieciaczka straszego od Kuby o 2 tygodnie. Normalnie polowa mojego szkrabika.

Do góry