reklama
Kaśka, to nic nie oznacza. Jaś jest teraz duży bo waży około 8 kg ( jutro mamy sczepienie wiec bedziemy wiedzieli dokladnie), Ale Jacek ważył 8 kg jak mial rok. A jak miał rok i 4 m-ce to ważyl 8400. Za to jak mial 5 m-cy to sam siedział. Usiadł dokladnie tego dnia co konczyl 5 m-cy i jak mial niecale 11 to chodzil. Nadal jest drobny ( podobno po mnie ;D ) bo wazy 19kg ( 6 lat) ale za to nikt mu nie dorowna w przedszkolu pod katem sprawnosci fizycznej i szybkosci w przemieszczaniu sie.kaśka76 pisze:kurcze to mój to szkieletorek - na wadze w domku 6400g. a koń stary jutro kończy 6 miechów. tylko długi jest strasznie
kjujik10
marcowa mama06` Marta R
kjujik10 mój Mateusz waży też ok. 8.500 kg. Duże te nasze chłopaki. Ja to sie aż martwię czy nie za szybko mój synek przybiera na wadze. A taki był malutki jak się urodził (3100)
lolcia 81 Igi jak sie urodzil wazyl 3120 czyli ida leb w leb
A
azik
Gość
Kaska - zgłupiałam jak przeczytałam o 6 miersiącahc, mój kończy 5 a młodszy jest o dzień
nie przejmuj sie - nie wszystkie dzieci musza przybierać tak dłużo.
na 6 miesięcy norma to 8 kg - więc niewiele brakuje
mój Bartuś waga 7400 i ponad 70 cm...przez 6 tygodni przybrał tylko pół kilo - pediatra kazała coś dorzucic... oprócz mojego mleczka...
nie przejmuj sie - nie wszystkie dzieci musza przybierać tak dłużo.
na 6 miesięcy norma to 8 kg - więc niewiele brakuje
mój Bartuś waga 7400 i ponad 70 cm...przez 6 tygodni przybrał tylko pół kilo - pediatra kazała coś dorzucic... oprócz mojego mleczka...
M
mamaoli
Gość
kaśka szkoda tylko że bebilon drogi ja też już sama nie wiem jakie mleko byłoby najlepsze :
reklama