reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
nawet nie będę ważyła mojej biednej Agatki na pierwszy rzut ka widać, że bardzo schudła! nawet sąsiedzi to zauważają, że mizerotka się z niej zrobiła :-(
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
już jest lepiej!!! :-)
w piątek nie było kupki, a sobotę jedna - ładna (Boże, nie przypuszczałam, że można cieszyć się z kupki;-))
lek na zatrzymanie biegunki Agatka już dostaje 1 raz dziennie
w piątek byliśmy u kontroli - dostałyśmy jeszcze maść z antybiotykiem, bo na szyjce zrobiły się ropne potówki (juz tylko ślad został:-)) i krople do oczu - strasznie ropiały od 4 dni, rano Agata nie mogła otworzyć oczów sama!!!
nie wiem, to jakiś koszmar, to moje dziecko dopadło wszystko na raz, to niewiarygodne wręcz ale jest już naprawdę rewelacyjnie
krople do oczu zakraplam najpierw Krzyśkowi, Agata obserwuje pilnie co robię, a potem lezy spokojnie i wrzucam kropelkę do oczka Guni :-)
(biedny ten mój mąż, ale musi wszystko najpierw on spróbować) - inaczej nie ma rozmowy z Agata
w piątek nie było kupki, a sobotę jedna - ładna (Boże, nie przypuszczałam, że można cieszyć się z kupki;-))
w piątek byliśmy u kontroli - dostałyśmy jeszcze maść z antybiotykiem, bo na szyjce zrobiły się ropne potówki (juz tylko ślad został:-)) i krople do oczu - strasznie ropiały od 4 dni, rano Agata nie mogła otworzyć oczów sama!!!
nie wiem, to jakiś koszmar, to moje dziecko dopadło wszystko na raz, to niewiarygodne wręcz ale jest już naprawdę rewelacyjnie
krople do oczu zakraplam najpierw Krzyśkowi, Agata obserwuje pilnie co robię, a potem lezy spokojnie i wrzucam kropelkę do oczka Guni :-)
(biedny ten mój mąż, ale musi wszystko najpierw on spróbować) - inaczej nie ma rozmowy z Agata
karolkaz
Fanka BB :)
już jest lepiej!!! :-)
(biedny ten mój mąż, ale musi wszystko najpierw on spróbować) - inaczej nie ma
rozmowy z Agata
Cieszę się ze Agatka juz w lepszej formie a z kupki oj można się cieszyć... ja jestem najlepszym dowodem ..każdą kupę Antka badam wnikliwe wzrokiem ..jaką ma konsystencje ..czy dupka się nie zraniła i nie ma krwi a także czy śluzu nie ma ..ogólnie makabra....ale u nas ma się ku dobremu Dicoflor pomaga ..i oczywiście zmiana diety
Ale dobrze że Agatka ..patrzy na tate że on cierpliwie oczy zakrapla i potem ona ..zuch dziewczyna..:-):-):-)
A
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Mokkate - Kuba wczoraj ważył 9800 - jak kurczak jakis lichy
- ale on też ruchliwy jest przeokropnie i niejadek do tego - chciałam od lekarki coś na poprawe apetytu ale nic mi nie dała ?????
- ale on też ruchliwy jest przeokropnie i niejadek do tego - chciałam od lekarki coś na poprawe apetytu ale nic mi nie dała ?????
reklama