reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

My dzisiaj po szczepionce
waga: 10,100
wzrost: 80 cm
Akurat jak ja byłam to była kobieta z dziewczynką 6 tyg - ważyła 6,100 i miała 58 cm:szok: Moje dziecko tyle ważyło jak miało ok 5 mies i 65 cm:confused2:

reklama
nawet nie będę ważyła mojej biednej Agatki :sorry: na pierwszy rzut ka widać, że bardzo schudła! nawet sąsiedzi to zauważają, że mizerotka się z niej zrobiła :-(

Osinko - biedna Agatka ..tak się umęczyła..mama nadzieje że już jej lepiej ...niestety choróbska nasze dzieci osłabiają .:-:)-(.Antek po ospie tez mocno schudł niestety:-:)-(

już jest lepiej!!! :-)
w piątek nie było kupki, a sobotę jedna - ładna (Boże, nie przypuszczałam, że można cieszyć się z kupki;-))
lek na zatrzymanie biegunki Agatka już dostaje 1 raz dziennie

w piątek byliśmy u kontroli - dostałyśmy jeszcze maść z antybiotykiem, bo na szyjce zrobiły się ropne potówki (juz tylko ślad został:-)) i krople do oczu - strasznie ropiały od 4 dni, rano Agata nie mogła otworzyć oczów sama!!!

nie wiem, to jakiś koszmar, to moje dziecko dopadło wszystko na raz, to niewiarygodne wręcz:wściekła/y: ale jest już naprawdę rewelacyjnie

krople do oczu zakraplam najpierw Krzyśkowi, Agata obserwuje pilnie co robię, a potem lezy spokojnie i wrzucam kropelkę do oczka Guni :-)
(biedny ten mój mąż, ale musi wszystko najpierw on spróbować) - inaczej nie ma rozmowy z Agata:rofl2:

już jest lepiej!!! :-)
w piątek nie było kupki, a sobotę jedna - ładna (Boże, nie przypuszczałam, że można cieszyć się z kupki;-))
lek na zatrzymanie biegunki Agatka już dostaje 1 raz dziennie

w piątek byliśmy u kontroli - dostałyśmy jeszcze maść z antybiotykiem, bo na szyjce zrobiły się ropne potówki (juz tylko ślad został:-)) i krople do oczu - strasznie ropiały od 4 dni, rano Agata nie mogła otworzyć oczów sama!!!

nie wiem, to jakiś koszmar, to moje dziecko dopadło wszystko na raz, to niewiarygodne wręcz:wściekła/y: ale jest już naprawdę rewelacyjnie

krople do oczu zakraplam najpierw Krzyśkowi, Agata obserwuje pilnie co robię, a potem lezy spokojnie i wrzucam kropelkę do oczka Guni :-)
(biedny ten mój mąż, ale musi wszystko najpierw on spróbować) - inaczej nie ma
rozmowy z Agata:rofl2:

Cieszę się ze Agatka juz w lepszej formie :tak::tak::-D:-Da z kupki oj można się cieszyć... ja jestem najlepszym dowodem ..każdą kupę Antka badam wnikliwe wzrokiem ..jaką ma konsystencje ..czy dupka się nie zraniła i nie ma krwi a także czy śluzu nie ma ..ogólnie makabra....ale u nas ma się ku dobremu Dicoflor pomaga ..i oczywiście zmiana diety :tak:

Ale dobrze że Agatka ..patrzy na tate że on cierpliwie oczy zakrapla i potem ona ..zuch dziewczyna..:tak::tak::-D:-D:-):-):-)

A

Mokkate - Kuba wczoraj ważył 9800 - jak kurczak jakis lichy

- ale on też ruchliwy jest przeokropnie i niejadek do tego - chciałam od lekarki coś na poprawe apetytu ale nic mi nie dała ?????

reklama
Mokatte- moja Kinga dawno nie była ważona, więc nie wiem ile waży, ale przypuszczam, że na pewno nie więcej niż 9 kg. Już się tym przestałam martwić, tym bardziej, gdy widzę ile ona się rusza i biega.A apetyt ma dobry.

Do góry