reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u nas bucik 20
waga: 11800g :-) Z mojej Agaty robi się kluska, muszę ją jakoś poodchudzać ;-)
waga: 11800g :-) Z mojej Agaty robi się kluska, muszę ją jakoś poodchudzać ;-)
karolkaz
Fanka BB :)
U nas buciki w rozmiarze tak 21 albo 22 ale to zalezy od rozmiarówki..ostatnio kupiłam Antkowi buciki z zary i było 21 a okazały sie małe...(strasznie zanizone) najlepszą i nadokładniejsza rozmiarówkę maja buty clarksa
A waga na mojej wadze jest 11 kg jak w przyszłym tygodniu pójdziemy na szczepienie będzie wazony wtedy się dowiem
A waga na mojej wadze jest 11 kg jak w przyszłym tygodniu pójdziemy na szczepienie będzie wazony wtedy się dowiem
koga
Mama Maksa i Julka
buty 21 niestety zrobiły się na styk
waga około 10 kg
wzrost ponad 80 - ale pojęcia nie mam - ubrania kupuję 86, ale spodnie raczej jeszcze 80
generalnie ze spodniami mam problem bo wszystkie są dużo za szerokie w pasie i musi mieć ze sznurkiem albo z paskiem, a w 86 to dodatkowo na pupie wisi mu pusty worek
a pieluch używamy nadal 4!
waga około 10 kg
wzrost ponad 80 - ale pojęcia nie mam - ubrania kupuję 86, ale spodnie raczej jeszcze 80
generalnie ze spodniami mam problem bo wszystkie są dużo za szerokie w pasie i musi mieć ze sznurkiem albo z paskiem, a w 86 to dodatkowo na pupie wisi mu pusty worek
a pieluch używamy nadal 4!
koga
Mama Maksa i Julka
a u nas 19 są za duże
prawdziwa dama!
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
A odnoście pieluch to od jakiegoś czasu kupuje pieluchy Dada z Biedronki. Moim zdaniem są o niebo lepsze od pampersów, w których Mateuszowi robił się "kluch" między nogami i które obcierały go w pachwinach.
Używamy (tzn Mateusz używa) rozmiaru nr 5, czyli 15-25 kg
Używamy (tzn Mateusz używa) rozmiaru nr 5, czyli 15-25 kg
K
KingaP
Gość
A Karola, dama o numerze buta 19 używa pieluch z lidla, są extra! Polecam. Pampersów używaliśmy chyba tylko jedynek, a potem lidlowskich :-)
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u nas królują huggies - 4 robi się ciasnawa, muszę teraz kupić "5"
lidlowskie pieluszki jakoś nam nie podeszły
lidlowskie pieluszki jakoś nam nie podeszły