reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Oliwki waga 13 kg, wzrost myślę, że koło 90 cm, bo zaczynam jej kupowac ubranka na 92 :-) Wypasiona ta moja córcia, co ;-) ??
Ostatnia edycja:
Karol na 3 lata tak z metra cięty no moze 99...waga w koszulce i spodniach od dresu 15,6, rozmiar buta 26/27
a śmieje się z niego że lekki bo skłąda się w większości z nóg spodnie już dawno na 104 musi mieć, a jak mu dokuczam jak nie chce jeść i mówię "chudy Karol" to on do mnie "stara mama" - i rży ze śmiechu przy tym okrutnie - wydaje mu się że mu się taki dobry żart udał
a śmieje się z niego że lekki bo skłąda się w większości z nóg spodnie już dawno na 104 musi mieć, a jak mu dokuczam jak nie chce jeść i mówię "chudy Karol" to on do mnie "stara mama" - i rży ze śmiechu przy tym okrutnie - wydaje mu się że mu się taki dobry żart udał
Ostatnia edycja:
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
u nas waga 18 a jak u Was?
nasz chudzielec na domowej wadze w majtkach 14,9- od jakiegoś czasu bez zmian
nie wiem czy powinnam się martwic że nie przybiera...natomiast na wysokość rośnie i w sumie patrząc na jego budowę to wg mnie jest szczupły ale nie chudy...
nie wiem czy powinnam się martwic że nie przybiera...natomiast na wysokość rośnie i w sumie patrząc na jego budowę to wg mnie jest szczupły ale nie chudy...
Baśka, ale u nas też te okolice 18 utrzymują się już od kilku miesięcy. Mateusz rośnie na długość, potwornie szybko rośnie. A wagowo nic. Ale to chyba tak ma być, bo poza tym nie widzę, żeby był jakiś straszliwie chudy.....
reklama