reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
Wojciaszek waga 17,1 kg, wzrost nie jestem pewna - kilka miesięcy temu 96, ale ostatnio urósł, więc pewnie już koło 1 m. Buty 26-27.

Oliwki waga 13 kg, wzrost myślę, że koło 90 cm, bo zaczynam jej kupowac ubranka na 92 :-) Wypasiona ta moja córcia, co ;-):-D ??

Ostatnia edycja:
Karol na 3 lata tak z metra cięty :) no moze 99...waga w koszulce i spodniach od dresu 15,6, rozmiar buta 26/27

a śmieje się z niego że lekki bo skłąda się w większości z nóg ;) spodnie już dawno na 104 musi mieć, a jak mu dokuczam jak nie chce jeść i mówię "chudy Karol" to on do mnie "stara mama" - i rży ze śmiechu przy tym okrutnie - wydaje mu się że mu się taki dobry żart udał ;):)

Ostatnia edycja:
nasz chudzielec na domowej wadze w majtkach 14,9- od jakiegoś czasu bez zmian :(
nie wiem czy powinnam się martwic że nie przybiera...natomiast na wysokość rośnie i w sumie patrząc na jego budowę to wg mnie jest szczupły ale nie chudy...

Baśka, ale u nas też te okolice 18 utrzymują się już od kilku miesięcy. Mateusz rośnie na długość, potwornie szybko rośnie. A wagowo nic. Ale to chyba tak ma być, bo poza tym nie widzę, żeby był jakiś straszliwie chudy.....

reklama
u nas też okolice 18 kg. Dzieje się tak już od kilku ładnych miesięcy. Za to jak u przedmówczyni rośnie na potęgę w górę i stopą wzdłuż.

Do góry