reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
no ja wrzuciłam Lola na wagę właśnie w takich domowych ciuchach waży 15 kg...no a wzrostu też tak sobie bo pomimo że ciężko go zmierzyć to mi wychodzi 97-98, od września urósł tylko 3 cm, pewnie na wiosnę znów ruszy
ale na zajęciach i tak jest mniej więcej taki jak większość 4 latków...także co niektórzy tutaj to niedługo za uczniów będą brani ;)

Mamoot - a co do fotelika to w nich też wzrost jest bardzo ważny żeby pas przechodził po ramieniu a nie wyżej - niby od 100 cm są te foteliki ale spokojnie odrobinę niższe dzieci widziałąm ze też się już łapią

Baśka, natchnęłaś mnie swoim postem :-) Ten nasz to jest Cybex solution :-):-):-)

(chyba kompletnie nie ten wątek, hmmmmm......)

Ola waży 17 kg. Myślałam, że to lekko za dużo ale już się uspokoiłam. Wzrost 98-99cm. A co do fotelika mamy jakiegoś potwora do 36 kg. Starczy na wieki:-)

Baska na szarym koncu to widze ze my jestesmy...Nasz stary fotellik nam troche jeszcze posluzy...ale tez bede sie decydowac na Römer albo na Maxi cosi...

Pati nam też spokojnie ten do 18 kg jeszcze służy i posłuży (pewnie dopóki młodszy nie będzie musiał się do niego przesiąść) ale drugi był potrzebny do auta dziadka bo nas ciągłe przekładanie wkurzało...

Kubas też waga ciężka 17800 i już od roku jeżdzi w drugim foteliku. My mamy Bebe Confort i całkiem fajnie się sprawdza.

No to całe szczęście, że Wojciach nie najcięzszy. Ale raczej z tych kurdupelków. Ostatnio było 96 cm i chyba to sie nie zmieniło.
Baśka, nie wiedziałam, że foteliki sa od 100 cm. Ale jakoś tam Wojciach usadzimy. A może do tego czasu urośnie.:-)

Klaudia wazy 16 kg..wzrost- ok 100 cm..(jak nie wiecej?...rozmiar buta 25-25,5
a jak tam u pozostalych prawie 3 latkow?;-)

reklama
Do góry