reklama
no ja wrzuciłam Lola na wagę właśnie w takich domowych ciuchach waży 15 kg...no a wzrostu też tak sobie bo pomimo że ciężko go zmierzyć to mi wychodzi 97-98, od września urósł tylko 3 cm, pewnie na wiosnę znów ruszy
ale na zajęciach i tak jest mniej więcej taki jak większość 4 latków...także co niektórzy tutaj to niedługo za uczniów będą brani
Mamoot - a co do fotelika to w nich też wzrost jest bardzo ważny żeby pas przechodził po ramieniu a nie wyżej - niby od 100 cm są te foteliki ale spokojnie odrobinę niższe dzieci widziałąm ze też się już łapią
ale na zajęciach i tak jest mniej więcej taki jak większość 4 latków...także co niektórzy tutaj to niedługo za uczniów będą brani
Mamoot - a co do fotelika to w nich też wzrost jest bardzo ważny żeby pas przechodził po ramieniu a nie wyżej - niby od 100 cm są te foteliki ale spokojnie odrobinę niższe dzieci widziałąm ze też się już łapią
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska na szarym koncu to widze ze my jestesmy...Nasz stary fotellik nam troche jeszcze posluzy...ale tez bede sie decydowac na Römer albo na Maxi cosi...
No to całe szczęście, że Wojciach nie najcięzszy. Ale raczej z tych kurdupelków. Ostatnio było 96 cm i chyba to sie nie zmieniło.
Baśka, nie wiedziałam, że foteliki sa od 100 cm. Ale jakoś tam Wojciach usadzimy. A może do tego czasu urośnie.:-)
Baśka, nie wiedziałam, że foteliki sa od 100 cm. Ale jakoś tam Wojciach usadzimy. A może do tego czasu urośnie.:-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek waga 18 -18,5 kg wzrost 100 - 102 nie moge go dokładnie zmierzyc bo wierci się niemozliwie buty 25