reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga naszych bobasków ;)

Ale ciezki facet z Mirusia:-D A my wazylismy dzis Alka na domowej wadze i wyszło 6.600. Ale za to zaczyna coraz ładniej jesc. Juz nie musze mu wciskac tylko otwiera buzke i z dnia na dzien coraz wiecej zjada zupy:-) Dzis zjadł ok 130 i na deser z 40 sliwek. Mam nadzieje ze mu sie cos nie odwidzi. 29 mamy szczepienie wiec bedzie wazony...no zobaczymy ile przybierze...

reklama
gosiek ale ile on ma wzrostu?poza tym jest najstarszy,moja pewnie też bedzie tyle ważyła,skoro teraz ma już 10kg prawie,a68cm:))))

hahaha no to nieźle widzisz moja nosi 74,ale wyglada zwykle zabawnie,bo na długośc np dobre albo za duże,ale nie mogę dopiąc,bo mi się brzuchol wylewa albo ramionka się nie mieszczą:)))))))))dzisiaj mężulek spostrzegł,że Kiniuśka ma grubsze udka niż Ewulka:))))))))))

ciekawe ile Hafsa wazy?
1,5mies temu wazyla cos ponad 9kg, a teraz?wiedze ze troszke ja wyciagnelo, ale i tak ma grubiutkei nogi tak jak pisze Biedronka.
no i nosi ubrania na 80cm

mi każdy mówi, że on jest ogromny - że wygląda na conajmniej roczne dziecko.
Moja koleżanka z pracy się zszokowałą - bo ma 1,5 rocznego synka i kupje mu ciuchy na rozmiar 92. Ale faktycznie na ulicy ludzie się dziwia, ze ma dopiero 6 miesięcy.
Tamarunia - no to Hafsa może z wagą dobić do Mirka.:-)

O mamo rozmiar 92:szok: :confused: :-D No to chłopisko z Mireczka!
Moj nosi rozmiar 68, 74 a jeszcze z tydzien temu wciskałam mu 62 ale juz poodrzucałam te ciuszki bo za krutkie sie zrobiły szczegolnie spiochy:tak:

reklama
Do góry