reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga naszych bobasków ;)

Judi wedlug naszej wagi wazy miedzy 6900-7000 maksymalnie:) ale idziemy na wazenie dopiero 16 wiec jeszcze moze przybrac:)

reklama
my też ważymy się z Weroniką na wadze - wychodzi że około 7600
ale za tydzień idziemy na szczepienie to ją zważymy

Ale duze bobasy! :) A Wiktorek Kropeckowy jak pieknie nadrobił nie to co moj ale i tak go Kocham! hihi. Nie wiem ile wazy ale staram sie go ciagle nie wazyc zeby nie popadac w paranoje. Pewnie ok 6,5.

wazyłam ją dzis bo była u lekarza. Wazy 7400 czyli w dwa tygodnie 100 gram. Kurde coraz mniej przybywa......:sick: :sick:

Wiem że mało nie waży ale cały czas spada z ciatki centylowej. Była na 97, tera jets poniżej 75. Marysia też chyba startowała z innej wagi urodzeniowej niż twoja.

reklama
Do góry