reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Judi wedlug naszej wagi wazy miedzy 6900-7000 maksymalnie:) ale idziemy na wazenie dopiero 16 wiec jeszcze moze przybrac:)

reklama
my też ważymy się z Weroniką na wadze - wychodzi że około 7600
ale za tydzień idziemy na szczepienie to ją zważymy

Ale duze bobasy! :) A Wiktorek Kropeckowy jak pieknie nadrobił nie to co moj ale i tak go Kocham! hihi. Nie wiem ile wazy ale staram sie go ciagle nie wazyc zeby nie popadac w paranoje. Pewnie ok 6,5.

wazyłam ją dzis bo była u lekarza. Wazy 7400 czyli w dwa tygodnie 100 gram. Kurde coraz mniej przybywa......:sick: :sick:

Wiem że mało nie waży ale cały czas spada z ciatki centylowej. Była na 97, tera jets poniżej 75. Marysia też chyba startowała z innej wagi urodzeniowej niż twoja.

reklama
Do góry