reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga naszych bobasków ;)

Ważyliśmy dzisiaj Anię i jestem w szoku. W ubiegły poniedziałek miała 6700, a dzisiaj 6940!!!!!
Jeszcze nigdy nie przybrała tyle i to w niecały tydzień! No, ale zaczęłam ją dokarmiać - warzywka - raz dziennie i jak mam odciągnięte mleczko to dosypuję jej do tego kaszki. Jak tak dalej pójdzie to niedługo będę miała niezłego pulpecika.

reklama
Ale Weroniczka jest dluga!
Reszta dzieciaczkow pieknie wazy!! I pomyslec, ze ok. pol roku temu wazyly po 2-3 razy mniej! :-)

reklama
U nas słabo, Amelka waży 6870 :-( przez 6 tygodni przybrala tylko 540 gram. Może teraz ruszy bo podobno dzieci na mleku modyfikowanym lepiej przybierają na wadze, nie wiadomo skąd to się wzieło bo wcześniej przybirała na wadze książkowo :no: oj martwię się :-(

Do góry