reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
Kropecka to swietnie ze Wiktorek tak ładnie idzie do przodu i oby tak dalej.
A moja po wizycie u lekarza 66cm
i 6940 w piątym miesiącu
terza mamy troszke mniej drastyczną diete ale jeszcze utrzymujemy.

slicznie nadrobil Kropecka
julinex piekna waga
heksa super rosnie

a ja to z sie boje mala zwazyc,bo czuje ze duzo przybrala ostatnio,od noszenia juz kregosup mi siada,pediatra powiedzial,ze jest bardzo silna,ale nie mial wagi,buuu i dopiero w anglii ja zwaze,ale osbastawiam,ze juz ma spokojnie 7kg i dluga jest

Heksa - długaśna ta Twoja malutka. Moj Antoś ma 67 cm i to chyba niecałe. I tak Pani doktor powiedziala ze wielki chop. To Twoja mala naprawdę jest "wysoka" :)

Pozdrawiam

troche sie martwie. Moja Krystynka (ma juz 4 miesiace) urodzila sie bardzo mala jak wychodizlysmy ze szpitala wazyla zaledwie 2600, potem w ekspresowym tempie nadrabiala zaleglosci i 3 tgodnie temu miala juz 6640. niestety wczoraj okazalo sie ze wazy 6620!! Polozna sie zmartwila, ja tez. Teraz musze ja wazyc co tydzien bo nie wiadomo dlaczego tak sie stalo. Zaczelam jej podawac kaszke ryzowa ale nie wiem czy to wystarczy zeby wrocila na prosta.
Czy Wasze dzieci tez mialy takie wachania? zaznaczam ze Murzałeczka nie byla chora i jest karmiona cycusiem od urodzenia. A moze to moje mleko stracilo na wartosci.
prosze poradzcie co robic ;(

reklama
toola a nie pomylili się przypadkiem jak ją ważyli? Dzisiaj jak byłam na szczepieniu to po prostu waga zwariowała (ta tradycyjna analogowa, że tak powiem :) ) i trzeba było wziąć dziecko i jeszcze raz dać i potem było ok. Nie wydaje mi się, że twoje mleko straciło na wartości, jeszcze o tym nigdy nie słyszałam :) chyba, że drastycznie zmieniłaś dietę, w co wątpie. Moja Ania i tak waży mniej od jakiekogolwiek dziecka na tym forum w jej wieku, a nawet młodsze są od niej większe :) ale przybiera w swoim rytmie. Dzisiaj ważyła 5600g, czyli przybrała 250g w ciągu prawie 3 tygodni i lekarz powiedział, że jest ok. Ja też widzę, że nic jej nie dolega, więc się nie martwię. Z twoją córcią też będzie wszystko w porządku. Nie martw się.

Do góry