reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Kropecka to swietnie ze Wiktorek tak ładnie idzie do przodu i oby tak dalej.
A moja po wizycie u lekarza 66cm
i 6940 w piątym miesiącu
terza mamy troszke mniej drastyczną diete ale jeszcze utrzymujemy.
A moja po wizycie u lekarza 66cm
i 6940 w piątym miesiącu
terza mamy troszke mniej drastyczną diete ale jeszcze utrzymujemy.
slicznie nadrobil Kropecka
julinex piekna waga
heksa super rosnie
a ja to z sie boje mala zwazyc,bo czuje ze duzo przybrala ostatnio,od noszenia juz kregosup mi siada,pediatra powiedzial,ze jest bardzo silna,ale nie mial wagi,buuu i dopiero w anglii ja zwaze,ale osbastawiam,ze juz ma spokojnie 7kg i dluga jest
julinex piekna waga
heksa super rosnie
a ja to z sie boje mala zwazyc,bo czuje ze duzo przybrala ostatnio,od noszenia juz kregosup mi siada,pediatra powiedzial,ze jest bardzo silna,ale nie mial wagi,buuu i dopiero w anglii ja zwaze,ale osbastawiam,ze juz ma spokojnie 7kg i dluga jest
heksa
Julienix super Antoś rośnie.
Maxin wspólczuje z kręgosłupem całe szczęscie ze moja na rece nie woła bo pewnie tez bym nie dała rady:-)
Maxin wspólczuje z kręgosłupem całe szczęscie ze moja na rece nie woła bo pewnie tez bym nie dała rady:-)
heksa
a my własnie wróciłysmy ze szczepienia mała 7kg i 69cm
śpi po i dziwne poprzednio płakała a teraz nie.
śpi po i dziwne poprzednio płakała a teraz nie.
toola
Fanka BB :)
troche sie martwie. Moja Krystynka (ma juz 4 miesiace) urodzila sie bardzo mala jak wychodizlysmy ze szpitala wazyla zaledwie 2600, potem w ekspresowym tempie nadrabiala zaleglosci i 3 tgodnie temu miala juz 6640. niestety wczoraj okazalo sie ze wazy 6620!! Polozna sie zmartwila, ja tez. Teraz musze ja wazyc co tydzien bo nie wiadomo dlaczego tak sie stalo. Zaczelam jej podawac kaszke ryzowa ale nie wiem czy to wystarczy zeby wrocila na prosta.
Czy Wasze dzieci tez mialy takie wachania? zaznaczam ze Murzałeczka nie byla chora i jest karmiona cycusiem od urodzenia. A moze to moje mleko stracilo na wartosci.
prosze poradzcie co robic ;(
Czy Wasze dzieci tez mialy takie wachania? zaznaczam ze Murzałeczka nie byla chora i jest karmiona cycusiem od urodzenia. A moze to moje mleko stracilo na wartosci.
prosze poradzcie co robic ;(
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
toola a nie pomylili się przypadkiem jak ją ważyli? Dzisiaj jak byłam na szczepieniu to po prostu waga zwariowała (ta tradycyjna analogowa, że tak powiem
) i trzeba było wziąć dziecko i jeszcze raz dać i potem było ok. Nie wydaje mi się, że twoje mleko straciło na wartości, jeszcze o tym nigdy nie słyszałam
chyba, że drastycznie zmieniłaś dietę, w co wątpie. Moja Ania i tak waży mniej od jakiekogolwiek dziecka na tym forum w jej wieku, a nawet młodsze są od niej większe
ale przybiera w swoim rytmie. Dzisiaj ważyła 5600g, czyli przybrała 250g w ciągu prawie 3 tygodni i lekarz powiedział, że jest ok. Ja też widzę, że nic jej nie dolega, więc się nie martwię. Z twoją córcią też będzie wszystko w porządku. Nie martw się.