reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
Moja Judi wazy 6300g - 4 miesiace
obwod glowki - 40.5 cm
obwod klatki - 44 cm :)

lekarz stwierdzil ze nie przybrala ladnie na wadze bo te 400g w miesiac to w porownaniu do tego ze tyle samo przybrala w 9 to nic:(:(:(:(

w dodatku ona nie chce mleka i sa cyrki straszne:(

Mleka nie chce...nie wiem co jej sie porobilo...juz dawnos ie wam zalilama le nie bylo az tak zle...dzis np zjadla na caly dzien 150 ml...
co do kaszki to owszem chce i to nawet ponad 200 ale tylko na kolacje....w dzien probowalam dac troche spapa i beee :(

No ja tez juz sie przestałam ta wagą tak martwic bo jakos chyba przedwczoraj nawiedziła nas pielegniarka srodowiskowa i powiedziała ze mały prawidłowo przybiera na wadze :) A teraz jak przeczytałam to co Heksa napisała to sie jeszcze utwierdziłam no bo teraz wazy 5900 a waga urodzeniowa 2800 wiec tez juz podwoił :) Wczesniej wasze kluski wpedziły mnie w kompleksy ;)

reklama
Kropecka , twój Wiktorek bardzo ładnie nadrobił wagę, kiedyś czytałam że dzieci z hipo nadrabiają wagę prawie rok !!! ale Wiktorek nie dał się :) Gratulejszyn dla Wiktorka :)

Do góry