reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
LILITH nie jest za malo sprawdzalam miesci sie w centylach wiec spoko
a wogole Ty jestes malutka wiec po kim ma byc wysoka wszystko jest oki nie martw sie
ja mam 175cm a moj pawel 2 metry wiec rouzmiesz .....
a wogole Ty jestes malutka wiec po kim ma byc wysoka wszystko jest oki nie martw sie
ja mam 175cm a moj pawel 2 metry wiec rouzmiesz .....
Alek ma 86 cm i waży w okolicach 12 kg. Bo ta waga tak nam sie wacha ze czasem wazy 12.300 a czasem 11.800 to pewnie zależy od tego czy jest akurat najedzony czy kupe robił itd;-) My jestesmy oboje niscy ale mam nadzieje ze Alek nas przerośnie bo dzieci sa z regóły wyższe od rodziców ostatnimi czasy
Bartolo to faktycznie wielki chłpak Mirek też niczego sobie!
A wogóle to jak wy ważycie dzieci bo my cały czas nago po kompieli. Bo w ubraniu to wiadomo ze wiecej wazy.
Bartolo to faktycznie wielki chłpak Mirek też niczego sobie!
A wogóle to jak wy ważycie dzieci bo my cały czas nago po kompieli. Bo w ubraniu to wiadomo ze wiecej wazy.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
A my dzis po bilansie 2-latka
wzrost 95cm
waga 14kg
reszta wszystko ok choc nie nie badala ale w ksiazeczce mam duzo napisane ok
i uzębienie mleczne pelne.
wzrost 95cm
waga 14kg
reszta wszystko ok choc nie nie badala ale w ksiazeczce mam duzo napisane ok
i uzębienie mleczne pelne.
Mój D. też był z Polą na bilansie. Wszystko OK poza stópkami- mamy iść do paradni na konsultacje, bo krzywi nóżki do środka. mamy jej zakładać kapcie po domu lewy na prawą nogę i odwrotnie, ale problem w tym, że Pola chodzi bez kapci!!!
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
co do stóp to my narazie jestesmy na tym Bartku bo na wysokosci kostek koslawi do wewnątrz, a po domu cały czas na boso.
reklama