reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Teorię na temat odry+świnki+różyczki obalili (zbieg okoliczności).
U nas też szczepią wcześniej, niż jest napisane na ulotce.
Łączą też szczepionkę przeciwko ospie z odrą+świnką i różyczką.

reklama
No my wczoraj bylismy na tym tzw. bilansie rocznym ! Nic specjalnego normalna wizyta, Kacper waży 9830 nie jest źle wagę urodzeniowa potroił z małym hakiem.
Zaszczepiłam go wczoraj na odre, świnkę i różyczkę - dzielny zpalłakał przez sekundę jak mu igiełkę wbiła i po płaczu ! Pytaam o te inne szczepienia ale ona jakos mi nie zalecała szczepionki na ospę powiedziała że to takie choroby które dziecko może śmiało przechorować. Pytałam też o te Pneumokoki i Menigokoki i tu powiedziala ze to zależy odemnie ! No nie wiem sama czy szczepic go czy nie.
Jak już to tylko na Menigokoki ?! Lekarka powiedziała że jak nie chodzi do żłobka i do przedszkola (jeszcze ) to po co ?! Mam mętlik w głowie naprawdę. A z drugiej strony tez nie chcę go szczepić na wszystko bez przeszady !!!

Nasza Julisia wazy 10kg ale za to strasznie wystrzelila w gore czego ja oczywiscie nie zauwazylam a zauwazyly dziewczyny na zjezdzie u Gosiek. Na pierwszym zjezdzie w maju Jula byla nizsza od Mireczka od Gosiek a teraz juz go przerosla.

Marcelinka waży 10180, nieźle przybrała przez ostatnie miesiące, ale teraz od paru tyg.tez stanęła z wagą, apetyt ma jaki miała(czyli taki se),ale widzę, że więcej biega to i pewnie podaż energii się zwiekszyła,dodaję kalorie w jedzeniu gdzie sie da, ale bardziej juz w nią wpychac nie mogę-też jest wysoka, ale jakos ucieka mi przed mierzeniem.;-)

reklama
Do góry