reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga naszych bobasków ;)

Gluszek ja mojemu Alkowi pierwsze buty kupilam na wielkanoc i wlasnie 21 bo mial 11 cm stopy a but sie kupuje troszke wiekszy...teraz sandalki na 12-18 miesiecy sa na wcisk ale trampki 21 sa jeszcze dobre. Wogole to on zawsze mial duza stope i jak sie urodzil to smiesznie wygladal bo byl przecierz taki malutki i chudziutki a stopy mila takie dlugie ze prawie jak od kolana do kostki noga:-D

reklama
no tak ale same chłopaki mają 21 i to większość starsza od mojej Marysi - no i Natala - ale ona jest większa od mojej.

A moja dopiero niedawno dorosła do tych sandałków 19. Jak je kupowałam to były centymetr za duże, a teraz są w sam raz.:-)

reklama
Tydzień temu kupiłam Poli kapciuszki- nr 19... Hihihi Mandarynka widzę, że nadal nasze dziewczyny mają najmniejsze stópki;-)

Do góry