reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
Gratuluje i zazdroszcze Kropecka:tak: Ładnie Wiktorek przegonił Alka pomimo, ze moj sie troszke ciezszy urodził:zawstydzona/y: Moj pewnie nie wazy nawet jeszcze 6500:-(

melduje, ze Olaf 24.10.06 majac prawie 5miesiecy wazy 7,8kg i mierzy 69cm :)))
calkiem dlugi chlopak :)
tylko nie wiem ile mial przy urodzeniu wzrostu.....ale 27.06 mial 56cm czyli duzo urosl :)

reklama
Ale te bobaski przybieraja pieknie!!! To prawda, zalezy jakiej sa budowy i chyba wazne jak rodzice wygladaja, my bedziemy wiedziec ile Bogus wazy za tydzien na szczepieniu, ostatnia wage mam z 30.08 - wtedy wazyl 6100, pozniej bylismy 21.09 i waga pokazala 13,7 !!!!przezylam szok, nie wierzylysmy z lekarka, kazala mi go 4 razy klasc( efekt byl taki ze sie maly wsciekl jak cholera), i za kazdym razem tak pokazala no i waga poszla do naprawy bo to niemozliew zeby tyle wazyl:-)

Do góry