reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

nie przejmu sie Judi,ona dobrze sie rozwija,niektore maluszki sa chude niektore pulchne;-) moja jada tylko obiad i mleko a dobrze sobie wyglada,Judi moze ma szybko przemiane materi

reklama
No moj ma tez błyskwiczna przemiane materii i przez to jest chudziak. Dzis bylismy na szczepieniu i wazeniu...no i wazy 6320. Chyba nie ma juz dziecka na tym forum na 3 centylu :( W sumie dr powiedziała, ze przybiera prawidłowo tyle, ze jest drobny ale chciałabym zeby chociaz na 10 był...ehhh. Wogole to wydał sie jej blady i dała skierowanie na morfologie i mocz...mam nadzieje, ze nie ma jakiejs anemii...odpukac puk, puk!

Angie, a jak mogą niemowlęta nie być blade, skoro trzeba je chronić przed słońcem, a marchewkę podawać z umiarem.
Nie martw się :-)

No wiem Abryzka, ale ta pediatka zawsze panikuje i mnie czyms nastraszy...tak samo było z podnoszeniem głowy. Ale badania zrobic nigdy nie zaszkodzi.

angie nie martw się - za ciężki to tez nie dobrze - bo kręgosłup pada. Chociaż teraz mam pozytywny aspekt bóli kręgosłupa - chodzę na masaże kręgosłupa - sa super .....

a abryz ma rację

reklama
Do góry