reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

jejku :)
ja pajacyk musze dopiero kupic albo ten kocyk co pokazywalam...niewiem wlasnie co lepsze...narazie spokojnie sobie spi w rozku :):)

reklama
no wlasnie moja takie lubi ale nie moge sie zdecydowac....no i jakos ciagle wierze ze z rozka nie wyrosnie hihi no bo skoro juz tyle w nim spinka:) a najgorsze jest to ze bez nie zasnie chyba ze sie ja owija kocykiem oh...jakie wymagania:)

moja od wczoarj spi w spiwowrku i jest cuspe,nie musze sie w nocy martwic,czy jej nie zimno,jest juz chlodniej wiec jak na razie zakladam west z dlugim rekawem i tak spi

Gosiek-oj z Mirusia to kawał chłopa!! Mój Tomuś wczoraj był ważony i też do drobinek nie należy -10 września skończy 4 miesiące a już waży 7100, tyle że nie jest gruby tylko taki długi i duży się zrobił.

Gosiek w szoku jestem!!!
Moja Mańka 7500.I byłam przekonana, że to za dużo!...
Ciuchy juz nosimy na 6-9 miesięcy i są idealne...

reklama
Do góry