reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

angie - ja juz na to nie patrzę - moj wagę ma z najwyższej półk( 97 centyli)i a wzrost to ma jak roczne dziecko( przy 97 centylach ;D), główke ma jak 5 miesięczne dziecko ( przy 97 centylach) - a więc wg. tej siatki - to mam jakiegoś olbrzyma ;D ;D ;D - nie mieszczącego się w żadnym standardzie ;D ;D

reklama
Dzisiaj byłam u lekarza.
angie nie martw się wagą, a najlżejsza na bb to jest nasza Ania, bo ma dopiero 5350g i i tak wydaje mi się kluska :) (to znaczy bez przesady ;) )

Mandarynka nie martw się, Weronika ważyła przy urodzeniu 4400g! a tydz temu 5900g. Czyli też wolno przybiera, podejrzewam że dzieci z wysoką wagą urodzeniową wolniej przybierają (oczywiście na naszym forum są też wyjątki :laugh: :laugh: :laugh:).
Ważne że mieści się w granicach normy i nic jej nie dolega!

moja Weronika mieści się w 90.. na 3 miesiące waży 6700 i mierzy 63cm, a wagę urodzeniową miała 4000 - czyli przybiera dość dobrze  :)

reklama
Trini nasze dzieci kruszynki sa bo i my jestesmy małe :) a i moj maz nie jest wysoki, nie wiem jak twoj?

Do góry