reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Szymuś dzis po ważeniu i mierzeniu
waga 6100g
dł 64 cm
klatka 41
brrr i ciemieniucha nam sie zrobiła!!!

reklama
Alusia tez dzis byla szczepiona i wazona i mierzona:
5500 g i 59 cm
a szczepienie zniosla super i caly dzien byla wyjatkowo grzeczna i wesola.

olenka duzy chłopiec a to tak ózno tez sie moze zrobić ciemieniucha ja myślałam ze to tylko na początku grozi a teraz juz nie
a+t+? no to ładnie Alunia przybiera i super ze tak delikatnie poszło szczepienie a urosła 5 cm? w 3m-ce?

bo teraz sie przestraszyłam o moja bo w 2,5m-ca urosła10cm to chyba za szybko???

tylko, ze Ala byla inaczej mierzona - gadalysmy o tym w "galerii". Nie wiem jak byla przy porodzie. Moim zdaniem urosla wiecej niz 5 cm od porodu - widze to chociazby po ubrankach.

Mnie się też wydaje, że nie powinnyśmy porównywać, bo pewnie każde dziecko inaczej było mierzone. Ja nawet nie wiem ile teraz ma, ale widzę także po ubrankach, że sporo urosła :)

malo duzo,kazde dziecko ma swoje tepo rozwoju.Natl;ka od narodzin urosla juz 11cm,ostatniaja mierzylam i ma 61cm,SZOK...ale widac jak ja wyciagnelo,pare tygodni temu to spokojnie miescila sie w moich ramionach,a teraz nogi jej wytaja ,glowka ,szok

reklama
mi się też wydaje że oni t ojakoś dziwnie mierzą w tych szpiatlach. Albo przez ta głowę szpiaczastą ten wzrost taki zawyżony. Bo Marysia ma teraz 60 cm - a w dwa miechy 2 cm to by było troche mało a po ubrankach widze ze co najmniej z 4-5 cm urosła

Do góry