reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Ja zauwazylam maly schemat u Natalki,rano jak wstanie ok 9.00-10.00 poje,obserwuje purka od lapacz snow,pogruzie piastki,po dwoch godzinach jest zmeczona zasypa,na lezaczku,bedac bujanym,potem budzi sie po godzince,znowu jedzonka,zabawa z mama,to na podlodze,to tance,spacery itp znowu po paru godzinach spi i tak ma ok 3 dziennie drzemek,czym blizej wieczoraj dlugosc ich sie smniejsza,o 20.00 kapiel,jedzonko,lulanie i spanie gdzies o 10.00,spi tak do 3.00 znowu jej wraca do lozeczka,budzi sie jak tat idzie do parcy o 6.00 i potem spi juz ze mna w lozku wiec powuim,ze jestem zadowolona,ze nocki przesypia ;D

A+T+ wydaje mi sie czym dzieci beda starsze tym czesciej bedza chaily sie z nami bawic,wtedy to nic nie zrobimy.A mialm ostatnio pytac zaliczylas zeszly rok???Ile jeszce ci zostalo????Mam nadziej,ze ze najdziesz we wrzesniu nianie ;Ja chetnie bym sie nia zajela,bo bed szukac parcy,ciesze sie,ze bede mogla Natalinke wziasc ze mna do parcy,bedzie miala rowniez towarzystwo do zabawy.Lubie byc niania :D

reklama
to co zaplanowalam to zaliczylam. Zostaly mi jeszcze 2 przedmioty, ktore zostawilam sobie na wakacje, a beda mi policzone jako zdawane w pierwszym terminie. Jest tego 12 wejsciowek + 3 egzaminy wrrrrrrrrr. Staram sie uczyc, ale ciezko przy Ali naprawde :( Teraz sa do jutra moi rozdice, ale mala ma jakis zly dzien, nie chce spac, a wtedy tylko ja moge cos zaradzic i i tak sie ucze :(

reklama
Do góry