Ja zauwazylam maly schemat u Natalki,rano jak wstanie ok 9.00-10.00 poje,obserwuje purka od lapacz snow,pogruzie piastki,po dwoch godzinach jest zmeczona zasypa,na lezaczku,bedac bujanym,potem budzi sie po godzince,znowu jedzonka,zabawa z mama,to na podlodze,to tance,spacery itp znowu po paru godzinach spi i tak ma ok 3 dziennie drzemek,czym blizej wieczoraj dlugosc ich sie smniejsza,o 20.00 kapiel,jedzonko,lulanie i spanie gdzies o 10.00,spi tak do 3.00 znowu jej wraca do lozeczka,budzi sie jak tat idzie do parcy o 6.00 i potem spi juz ze mna w lozku wiec powuim,ze jestem zadowolona,ze nocki przesypia ;D
A+T+ wydaje mi sie czym dzieci beda starsze tym czesciej bedza chaily sie z nami bawic,wtedy to nic nie zrobimy.A mialm ostatnio pytac zaliczylas zeszly rok???Ile jeszce ci zostalo????Mam nadziej,ze ze najdziesz we wrzesniu nianie ;Ja chetnie bym sie nia zajela,bo bed szukac parcy,ciesze sie,ze bede mogla Natalinke wziasc ze mna do parcy,bedzie miala rowniez towarzystwo do zabawy.Lubie byc niania
A+T+ wydaje mi sie czym dzieci beda starsze tym czesciej bedza chaily sie z nami bawic,wtedy to nic nie zrobimy.A mialm ostatnio pytac zaliczylas zeszly rok???Ile jeszce ci zostalo????Mam nadziej,ze ze najdziesz we wrzesniu nianie ;Ja chetnie bym sie nia zajela,bo bed szukac parcy,ciesze sie,ze bede mogla Natalinke wziasc ze mna do parcy,bedzie miala rowniez towarzystwo do zabawy.Lubie byc niania