reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
Heksa - my tez trzymamy kciuki
Ja nie wiem ile mój uróśł - ale po porodzie wchodził w ubranka 62 - teraz nosi już 80 ( 74 juz małe)

dzieki dziewczyny nawet nie wyobrazacie sobie jak to pomaga i podnosi na duchu ale badanie dopiero 10.08
wiec w przyszły czwartek.
a co do jedzenia to pytałam p. doktor ze tak mało a pani powiedziała ze moje dziecko ma tak duzy zapas wagowy ze nic jej sie nie stanie hmmm ciekawe ;D
No my dzisiaj mamy szczepienie i mam nadzieje ze Natala zniesie je spokojnie bez rewelacji a waga i miara to w następny piątek jak pójdziemy z wynikami.

Wlasnie przeczytalam i tez trzymam kciuki!!!!!!!!!

Moja to chyba je duzo....co 4 godziny je 150 ml mleka lacznie przez caly dzien od 600-780 i do tego cherbatki z jakies 200-400 ml......hmmm...tydzien temu wazyla 5200 :)

reklama
no niestety na szczepienie poszłysmy ale w poczekalni był malutki berbec który mocno sie rozpłakał a moja sie tego przestraszyła albo zaraziła i tez sie rozpłakała (szyfrem chyba se powiedzieli co im tam za drzwiami robią) i na szczepienie weszłyśmy z płaczem. potem był krzyk i spanko.
Dziecko po szczepionce marudziło niewiele ale było półprzytomne przez cały dzien nie szło jej rozbudzic a gdy próbowałam to zaczynał sie płacz az sie przestraszyłam bo oczami bardziej wywracała niz ćpunek po działce.
Kąpiel tez była na pół śpiącą ale dziś juz na 1 godzinke sie obudziła i teraz znowu śpi.
Strzsznie to przechodzi
po pierwszej nic druga jakoś sennnie ciekawe jak trzecia?? 14-go września.

Do góry