reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
dzieki dziewczyny nawet nie wyobrazacie sobie jak to pomaga i podnosi na duchu ale badanie dopiero 10.08
wiec w przyszły czwartek.
a co do jedzenia to pytałam p. doktor ze tak mało a pani powiedziała ze moje dziecko ma tak duzy zapas wagowy ze nic jej sie nie stanie hmmm ciekawe ;D
No my dzisiaj mamy szczepienie i mam nadzieje ze Natala zniesie je spokojnie bez rewelacji a waga i miara to w następny piątek jak pójdziemy z wynikami.
wiec w przyszły czwartek.
a co do jedzenia to pytałam p. doktor ze tak mało a pani powiedziała ze moje dziecko ma tak duzy zapas wagowy ze nic jej sie nie stanie hmmm ciekawe ;D
No my dzisiaj mamy szczepienie i mam nadzieje ze Natala zniesie je spokojnie bez rewelacji a waga i miara to w następny piątek jak pójdziemy z wynikami.
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
no niestety na szczepienie poszłysmy ale w poczekalni był malutki berbec który mocno sie rozpłakał a moja sie tego przestraszyła albo zaraziła i tez sie rozpłakała (szyfrem chyba se powiedzieli co im tam za drzwiami robią) i na szczepienie weszłyśmy z płaczem. potem był krzyk i spanko.
Dziecko po szczepionce marudziło niewiele ale było półprzytomne przez cały dzien nie szło jej rozbudzic a gdy próbowałam to zaczynał sie płacz az sie przestraszyłam bo oczami bardziej wywracała niz ćpunek po działce.
Kąpiel tez była na pół śpiącą ale dziś juz na 1 godzinke sie obudziła i teraz znowu śpi.
Strzsznie to przechodzi
po pierwszej nic druga jakoś sennnie ciekawe jak trzecia?? 14-go września.
Dziecko po szczepionce marudziło niewiele ale było półprzytomne przez cały dzien nie szło jej rozbudzic a gdy próbowałam to zaczynał sie płacz az sie przestraszyłam bo oczami bardziej wywracała niz ćpunek po działce.
Kąpiel tez była na pół śpiącą ale dziś juz na 1 godzinke sie obudziła i teraz znowu śpi.
Strzsznie to przechodzi
po pierwszej nic druga jakoś sennnie ciekawe jak trzecia?? 14-go września.