reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

jejku lae dlugie i duze juz wasze dzieci,jeszcze chwilke i nie beda niemowlaki tylko dzieciaki ;D
A my jutro na szczepienie,moze wiec ja zwarze,ciakawa jile juz ma ::)

reklama
no pilnuj się gosiek,bo potroic to powinien po roku:)))))))))))))))))))))))))kiniulek coś mi się rozpił ostatnio ciagle na cycku wisi...nieśpi za cholere,a musze coś zaczacszykwac na te chrzciny,,,

moj tez nie spi praawie wcale w dzien :/ juz mnie to wkurza, nawet chwili dla siebie nie mozna znalezc, no chyba ze sie go zostawi ryczacego w lozeczku :(

no to Kiniulek spał pięknie zwykle od wpól do 10 do 14 czasem z pobudeczką koło 12,czasem nie i potem znowu lulu i od18 ,czasem wcześniej przytomna byłado 22-23,a od paru dni jakas masakra

no to super mialas, moj wlasciwie od poczatku w dzien spi minimalnie, chociaz byl czas ze mial jedna 3 godzinna drzemke w dniu, ale teraz kupa :/ godzina to max

ALE JA MAM JESZCZE EWę:)))))A KIEDY ONA BYłA MALUTKA TO NIE MIAłA ANI JEDENEJ DRZEMKI W CIąGU DNIA...CIAGLE WISIALA NA CYCKU:)ALBO NA RęKACH Ją NOSIłAM

Jakub też mi krócej śpi, ale bawi się też dłużej sam, więc sprzątać itp. mogę bez problemu.
Piotrek przestał mi spać w dzień w ogólr, jak skończył pół roku. Masakra. A jak się kładł, to wiedziałam, że będzie chory :-)

reklama
Moja dziala z reguly wg Latwego Planu, czyli je, bawi sie i spi tak ok. pol godziny do poltorej, je, bawi sie i znow spi i tak w kolko. W ciagu dnia zdazamy 4-5 takich rundek zaliczyc. Czasem w ostatniej pospi tylko parenascie minut albo nic. W ogole rano lepiej spi, dluzej i spokojniej, a im pozniej tym gorzej i krocej - trzeba byc przy niej albo co chwile do niej latac wsadzac smoczka, pobujac lub posyczec ;) i coraz mniej sie sama bawi - lubi kontakt z drugim czlowiekiem

Do góry