reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Alek zaczął jeść jak szalony. Prawie cały czas musi cos miec w buzi:szok: W ten sposób nadrabia straty z choroby i dobił narazie do 10.9.:happy2:

reklama
No tylko u nas nie stoi własnie i dobrze bo jeszcze musi dobic do wagi z przed choroby czyli 11.2 czy nawet 11.3. Ale juz mnie troche to szokuje bo zachowuje sie normalnie jakby miał tasiemca ale to pewnie po tych dniach diety i choroby:tak:

przed chorobą Mirek miał 13,60 - teraz nie wiem - ale schudł - nic nie jadł orzez 3-4 dni - tylko coś nie chce nadroabiać - tak jak od Alek od Angie

U nas według lekarki 11900, ale Pola bardzo się wierciła na wadze, a według żłobka 12.300- nie wiem, która waga jest prawidłowa:confused:

Ali dalej nadrabia, dobił do 11.1:tak: Nie martw sie Gosiek Mirek tez to odrobi tylko jak juz wyzdrowieje całkiem u nas to chyba po tygodniu zaczał dopiero normalnie jesc i przybierac na wadze.

reklama
Marysia mi ruszyła z wagą - waży 11 600 a ma 84 cm wzrostu. Bardzo mi urosła ostatnio. Powyrastała z ciuszków 80 i 86 to teraz standard - niektóre nawet juz 92 jej ubieram. Kurcze pieluchy zaczeły ją obcierać a mam jeszcze cała pakę 4+ musze juz następną kupić 5

Do góry