A moj taki przestój miał około roku tzn przed rokiem jakis czas i po roczku mało przybierał za to teraz ma taki okres ze własnie szybko nabiera masy. Juz wazy 11.200 po kompieli na golasa a ze 2 tyg temu czy mniej nawet wazył 11 kg. Ale moze on ma taki poprostu etap bo sporo je a juz tak nie rosnie szybko w gore.
reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Ja dopiero teraz z Olkiem bylam na szczepieniu... no i przy okazji mierzeniu i wazeniu... i tak
wzrost 86cm
waga 12,7kg
wzrost 86cm
waga 12,7kg
No to ja wam powiem, ze sie za wczesnie pochwaliłam bo teraz Alek podczas tej choroby schudł do 10.5 kg:-( boszee ja juz nie wiem co mu dawac jesc nic nie moze tego co lubi a ilez mozna jesc marchwiową z ryzem, nawet jabłka gotowanego nie chce, w dodatku cały czas ma rozwolnienie Jutro rano kontrola u lekarza wiec zobaczymy co dalej.A do tego ma rozpulchnione dziąsła wiec nie wiem czy przy okazji jakies zeby nie wylezą Ciesze sie tylko, ze i ja chcudłam 2 kg, tylko ze ja pewnie szybciej nadrobie bo juz dobrze sie w miare czuje.
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
moj ma 14.4 kg
ze wzrostem i waga dalej na krawedzi centyli a myslalam ze to z wiekim przechodzi
ze wzrostem i waga dalej na krawedzi centyli a myslalam ze to z wiekim przechodzi
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
A nasza Ania w końcu przybrała i waży całe 9.3kg
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
wesolutka a Ty go mierzysz tak na spaniu??? Przeciez to niedokładnie jest... Ja moją ustawiam pod ścianą i zaznaczam sobie, a potem metrem mierzę i to miarodajne jest...
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
a u nas 88 cm i 13,100 kg.
Kasiaczek82- pliss napisz mi na priva jakis namiar do Ciebie co bym mogla czasem jakiegos smsa wyslac Julka tez teskni za swoim chlopakiem!!!! I widze ze nadal jak najbardziej do siebie pasują pod wzgledem "gabarytów" Buziaki
Kasiaczek82- pliss napisz mi na priva jakis namiar do Ciebie co bym mogla czasem jakiegos smsa wyslac Julka tez teskni za swoim chlopakiem!!!! I widze ze nadal jak najbardziej do siebie pasują pod wzgledem "gabarytów" Buziaki
reklama