reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

A moj taki przestój miał około roku tzn przed rokiem jakis czas i po roczku mało przybierał za to teraz ma taki okres ze własnie szybko nabiera masy. Juz wazy 11.200 po kompieli na golasa a ze 2 tyg temu czy mniej nawet wazył 11 kg. Ale moze on ma taki poprostu etap bo sporo je a juz tak nie rosnie szybko w gore.

reklama
No to ja wam powiem, ze sie za wczesnie pochwaliłam bo teraz Alek podczas tej choroby schudł do 10.5 kg:-( boszee ja juz nie wiem co mu dawac jesc nic nie moze tego co lubi a ilez mozna jesc marchwiową z ryzem, nawet jabłka gotowanego nie chce, w dodatku cały czas ma rozwolnienie:dry: Jutro rano kontrola u lekarza wiec zobaczymy co dalej.A do tego ma rozpulchnione dziąsła wiec nie wiem czy przy okazji jakies zeby nie wylezą:confused: Ciesze sie tylko, ze i ja chcudłam 2 kg, tylko ze ja pewnie szybciej nadrobie bo juz dobrze sie w miare czuje.

wczoraj probowalam zmierzyc adasia, co przyprawilo mnie o szok: 86! a dopiero co mial 81! musze sprawdzic poniwnie, kiedy bedzie spal, bo az mi sie wierzyc nie chce...
waga 11.2:-)

a u nas 88 cm i 13,100 kg.
Kasiaczek82- pliss napisz mi na priva jakis namiar do Ciebie co bym mogla czasem jakiegos smsa wyslac :) Julka tez teskni za swoim chlopakiem!!!! I widze ze nadal jak najbardziej do siebie pasują pod wzgledem "gabarytów" :tak: Buziaki

reklama
Do góry