reklama
kasiadz
Fanka BB :)
schudłaś przez święta??? no to niezła jesteś
patik80
ja tam dziękuję za takie odchudzanie:-(no laski - nasz biedny kasiulec się przeczyścił konkretnie więc nie dziwota, że schudła...
całkiem prosto, pół piątku wymiotowałam, zjadłam tylko jedną suchą bułkę przez cały dzień i to ledwo, całą sobotę męczyłam ryż z jabłkiem, rano dzisiaj bułka i jedząc dzisiaj obiad to się czułam jakbym dostała coś wymarzonego, mała też zadowolona, bo wcześniej kopała zwyczajnie, a po obiedzie to aż cały brzuch faluje, na kolacje oczywiście kotlecika zjadłam, więc już mi apetyt wrócił na szczęście
Kasiulec jak to schudłaś ?? jak to zrobiłaś ??
Marta na pewno masz rację z tymi procentami 10 czy 15 % to za mało ;-) musiałam się pomylić :-)
Moja teoria prawdziwa, żadnego naciągania faktów bo ja jeszcze nie mam nawet 10% na plus więc nie urabiałam jej na swoje potrzeby
anioleczek12341
Moja waga poświąteczna przeraża mnie coraz bardziej... ważę już 66.3 kg może to nie jakoś specjalnie dużo ale tępo przybierania na wadze mnie zszokowało kilogram w tydzień! w sumie jest 9.4 kg na plus. Marzę żeby nie przekroczyć 70 kg, ale to chyba mało realne...
kingajanik
Zaangażowana w BB
ale po swietach mam apetyt ale ogólnie to 19 grudnia u lekarza miałam 67,2 a dzis mam 68 po sniadaniu pozatym leze i martwie sie by mąz znalazł prace do lutego
reklama
poli0105
ale po swietach mam apetyt ale ogólnie to 19 grudnia u lekarza miałam 67,2 a dzis mam 68 po sniadaniu pozatym leze i martwie sie by mąz znalazł prace do lutego
3 mam kciuki za męża!!!!! Pieniążki teraz potrzebne jak nigdy!!