reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

smoniczka u mnie też podobnie z wagą... aż nie chciałam dziś u ginki stawać na wadze :baffled: już +16 :zawstydzona/y: a gdzie tu jeszcze 2 miesiące? :/

mnie było dziś wstyd podać ginkowi swoją wagę:zawstydzona/y: od najniższej wagi w ciąży przybyło mi po dzisiejszym oficjalnym ważeniu 17,8 kg na plus:zawstydzona/y:
:baffled: przynajmniej nikogo w kompleksy nie wpędzę:sorry2: całe szczęście że ten mój mężuś taki optymista i mówi, że mam wyluzować, bo dojdę do formy, ciekawe ile mi to zajmie:confused:

reklama
dziewczyny podobno nie należy przekroczyć wartości procentowej (chyba 10 czy 15%) wagi sprzed ciąży, więc liczy się ta wyjściowa :-p nie ma się co martwić - kochanego ciała nigdy za wiele ;-)

moja mama z moją siostrą przytyła 27 kg :szok:

Wczoraj czytałam że optymalnie jest przytyć 20% wagi sprzed ciąży. To ja mam duuuuży zapas jeszcze, bo chudzinką nigdy nie byłam ;-) a tu zaraz czas wypakowywania.

Madziku Twoje pocieszające procenty po użyciu kalkulatora w moim przypadku już tak pocieszająco nie wyglądały:sorry2:
Marta
teoria o 20 procentach bardziej mi się podoba:-D może uda mi się ją tylko nieznacznie naciągnąć:-p

reklama
Do góry