reklama
no to znowu będzie, że mam dużego chłopaka byliśmy na szczepieniu w czwartek, przy okazji dokonaliśmy oficjalnych pomiarów : Ksawi ma teraz 14,5 miesiąca, waga : 13 kg i 84 cm wzrostu. I powiedział do pani doktor "dziękuje" <ziękuujee> jak mu dawała naklejkę "dzielny pacjent" ale nam kopary opadły!!!
aniaj151
Fanka BB :)
My na ostatnim szczepieniu też się ważyliśmy i Domiś ma 13,5 kg a wzrostu coś ponad 80 cm ale nie ustał (jakieś 82-83).
U nas niewielkie zmiany na plus, a ja się już wzrostem Małej zaczęłam martwić... (centyle pomiędzy 25 a 50)
Wreszcie porządnie ją ustawiłam pod ścianą, nożki przesunęłam jak najbliżej ściany główka prosto i się udało.
Ola 1 rok 5 miesięcy
10,300 kg (po jelitówce spadła więc wielkich zmian nima)
78,5 cm
Wreszcie porządnie ją ustawiłam pod ścianą, nożki przesunęłam jak najbliżej ściany główka prosto i się udało.
Ola 1 rok 5 miesięcy
10,300 kg (po jelitówce spadła więc wielkich zmian nima)
78,5 cm
Byłyśmy dzisiaj w przychodni. Korzystając z okazji, M. została zważona i zmierzona;
16 miesięcy i 10 dni:
waga: 10,7 kg
wzrost: 79,5 kg
Według siatek centylowych, którymi dysponują w przychodni, jest to ok. 50 centyla (waga i wzrost). Według innych- wzrost 31 centyl:-(.
16 miesięcy i 10 dni:
waga: 10,7 kg
wzrost: 79,5 kg
Według siatek centylowych, którymi dysponują w przychodni, jest to ok. 50 centyla (waga i wzrost). Według innych- wzrost 31 centyl:-(.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
16,5 miesiąca - 80 cm i 9,9 kg