reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

O kurcze... To ale ja mam ciężkie dziecko. Nawet nie wiem, który to centyl, muszę sprawdzić. A w sumie, Mat nie wygląda na takiego, wręcz odwrotnie...:tak: Ale chyba Natasia tez w jego wieku ponad 12 miała:tak:.

reklama
Witajcie, ja wczoraj z Majką byłam na szczepieniu , za tydzień skończy 15 miesięcy - waży 10,3 kg - jeszcze nie potroiła wagi urodzeniowej co powinno mieć miejsce około roczku. Moje dziecko to straaaszny niejadek......, czekam aż jej to minie :-) i ruszy z jedzonkiem.

Witam,
Mój Kacper ma 15 miesięcy. Waży 12 kg i ma 80 cm wzrostu. Do niejadków to on nie należy (na szczęście :-):-)). Jak patrzy się na Niego boczkiem, to jest brzuch, długo długo nic, a potem Kacper...... prawie jak mama :tak:

Blanka to niejadek do potęgi, nie wiem dokładnie ile ma wzrostu- ostatnio miała 74cm więc myślę że około 76cm ma a waży teraz prawie 9kg.

A Ola nie jest niejadkiem, ładnie mi je różne rzeczy, czasem lepiej czasem gorzej (np teraz przez chorobę :-() ale ogólnie to je :tak: No ale dużo się rusza, nie usiedzi nawet 5 minut, więc w sumie nie dziwię się, że nie przybiera jakoś dużo ;-) Ale myślałam, że 10 kg już będzie ważyć, a tu niee :sorry:

reklama
Karolka też jeszcze nie przekroczyła 10kg mimo, że wcale nie je tak mało :confused2:waży około 9500, a mierzy około 76cm - taki krasnalek :-D:-D też cały dzień w ruchu - 5 min nie usiedzi, ciągle biega ;-)

Do góry