reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

tak z innej beczki-ale w sumie poniekąd w temacie- (czy może nie?)- teraz junior nosi ubranka 80-86,czyli na rok, to jak to się potem wyrównuje?tzn jak ma rok,to przecież jakoś przystopuje z tymi zmianami? czy jak będzie miał rok będzie nosił na 1,5 roku?
już teraz mam problem, bo pajace i śpiochy robią zazwyczaj do 80,max 86.A jak już znajdę większe,to maszkarony.

reklama
jaipur ja tez nad tym myslalam bo Igi nosi 74 ale na dlugosc sa duze a rekawkina styk wiec chyba jakis nie wymiarowy jest a kombinezon na zime ma na 86 i jest tez na styk.
Ja spiochy zakladalam mu jak byl malutki teraz tylko pajace do spania a rano wskakuje w normalne ciuszki czli body spodenki, a tak a propo zakladacie dzieciom rajstopki, kalesoniki?

Aga - mój ostatnio dostał rajstopy, plus mama mu kupiła 2 pary tych superanckich z Biedrony. Nasi po domu do bodziaków, a jak słodko w nich wygląda :) I nie ma problemu ze skarpetami które notorycznie gubi. Rajstopy nosimy tez pod portki jak wychodzimy na spacer w chuście.

Agnieszka my nosimy rajtuzy codziennie:) na spacer, po domu. Słodkie paróweczki w rajstopkach!
Japiur ja nie mam pojecia jak to bedzie. Wczorak bylismy u zanajomych u 11 miesiecznego Adasia i On nosi 80.
Ale Jego tatus mówił,ze o 6 miesiaca było buuum! rósł, rósł a pozniej przystopowało bardzo:)

My też nosimy rajstopki. Też kupiłam te z biedronki i sobie chodzimy. Na zimę rajstopki to rewelacja. Mój nosi teraz ubranka na 74. A rośnie tak, że jeszcze 2 tyg. temu w pajacu na 74 się topił a teraz już jest dobry. A co do wagi to tydzień temu było 8,5kg

Ostatnia edycja:
jaipur - ja cię proszę, my mamy rajty z traktorem na dupce, toż to bardzo męskie. A drugie z samolotami na łydkach. Misiek na dupce to może i dyskusyjny, ale nie odmawiaj męskości traktorowi :-D

reklama
Do góry