reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

tak z innej beczki-ale w sumie poniekąd w temacie- (czy może nie?)- teraz junior nosi ubranka 80-86,czyli na rok, to jak to się potem wyrównuje?tzn jak ma rok,to przecież jakoś przystopuje z tymi zmianami? czy jak będzie miał rok będzie nosił na 1,5 roku?
już teraz mam problem, bo pajace i śpiochy robią zazwyczaj do 80,max 86.A jak już znajdę większe,to maszkarony.

reklama
jaipur ja tez nad tym myslalam bo Igi nosi 74 ale na dlugosc sa duze a rekawkina styk wiec chyba jakis nie wymiarowy jest a kombinezon na zime ma na 86 i jest tez na styk.
Ja spiochy zakladalam mu jak byl malutki teraz tylko pajace do spania a rano wskakuje w normalne ciuszki czli body spodenki, a tak a propo zakladacie dzieciom rajstopki, kalesoniki?

Aga - mój ostatnio dostał rajstopy, plus mama mu kupiła 2 pary tych superanckich z Biedrony. Nasi po domu do bodziaków, a jak słodko w nich wygląda :) I nie ma problemu ze skarpetami które notorycznie gubi. Rajstopy nosimy tez pod portki jak wychodzimy na spacer w chuście.

Agnieszka my nosimy rajtuzy codziennie:) na spacer, po domu. Słodkie paróweczki w rajstopkach!
Japiur ja nie mam pojecia jak to bedzie. Wczorak bylismy u zanajomych u 11 miesiecznego Adasia i On nosi 80.
Ale Jego tatus mówił,ze o 6 miesiaca było buuum! rósł, rósł a pozniej przystopowało bardzo:)

My też nosimy rajstopki. Też kupiłam te z biedronki i sobie chodzimy. Na zimę rajstopki to rewelacja. Mój nosi teraz ubranka na 74. A rośnie tak, że jeszcze 2 tyg. temu w pajacu na 74 się topił a teraz już jest dobry. A co do wagi to tydzień temu było 8,5kg

Ostatnia edycja:
jaipur - ja cię proszę, my mamy rajty z traktorem na dupce, toż to bardzo męskie. A drugie z samolotami na łydkach. Misiek na dupce to może i dyskusyjny, ale nie odmawiaj męskości traktorowi :-D

reklama
Do góry