reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
wow ślicznie ważą wasze szkraby

moja znowu z tych mniejszych będzie dzisiaj ważona czyli 3 i pół miesiąca i waży 5200g

Ale rekordy padają, brawa dla Emmy

A Krzyś prawie na skończone 5 m-cy waży 7470 g, wzrost jak ostatnio kiepsko zmierzony na podkurczone nóżki - 64 cm. A nosi ubranka na 68, które są akurat bądź ciasnawe oraz na 74. Baba w przychodni żle mu wpisała bo 5470 g i lekarz za głowę się złapał ;)
Dla mnie Mały jest spory, jest co dźwigać, a wychodzi z wagą w 30 centylu, nie rozumiem tego.

reklama
Dziewczyny jak Wy macie klopsy to co ja mam powiedziec na mojego smyka,on to rekordy bije na forum uwaga 74cm i ponad 10kg!!!(waga urodz.4170g i 53cm) plecow to ja juz nie czuje :-D

Do góry