enka75
mamuśka :)
agawa toż to drobinka jest, taka malutka filigranowa ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na razie odstawiłam kaszkę z bananami , której mała nie chciała pić a po drugie dostała po niej wysypkiZa to dziś mleczko wcieła super a że byliśmy dziś u neurologa i wróciliśmy wprost na zupkę to nie mogłam się napatrzeć jak moje dziecko wcina zupkeDziś była ważona i mierzona, choć pani doktor powiedziała że co lekarz czy pielęgniarka to inaczej mierzy dzicko i z tym mierzeniem to trzeba tak z przymrużeniem oka patrzećTak więc w sobotę mija pół roczku i Amelka waży 6600 i ma 66cm!!Ot taka kruszynka:-):-)
No niewielka róznica Syla moja zacznie 7 miesiąc hihi!!!Starsza córka jest prawie najwyższa i najchudsza w swojej grupie , więc może siostrzyczka pójdzie w jej śladyAle za to przemianę materii mają rewelacyjną, niejedna osoba mogłaby pozazdrościćno faktycznie kruszynka ;-) ale za to jak podrośnie może zostanie modelką mój mały ważył tyle jak miał 7 tygodni
enka mój mały to też nie zła kluska 10 kg!mamy co ponosić.Ale mój Oli duży się urodził 3750 więc może to dla tegokamila- to też chłopczyk drobny ;-)
hmm czy tylko ja mam kluske ;-)
no wydaje mi sie ,ze u nas tez jakos tak bedzie;-)waga 7300;-)