reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

reklama
Ja na razie odstawiłam kaszkę z bananami , której mała nie chciała pić a po drugie dostała po niej wysypki:szok::szok:Za to dziś mleczko wcieła super a że byliśmy dziś u neurologa i wróciliśmy wprost na zupkę to nie mogłam się napatrzeć jak moje dziecko wcina zupke:tak:Dziś była ważona i mierzona, choć pani doktor powiedziała że co lekarz czy pielęgniarka to inaczej mierzy dzicko i z tym mierzeniem to trzeba tak z przymrużeniem oka patrzeć:cool:Tak więc w sobotę mija pół roczku i Amelka waży 6600 i ma 66cm!!Ot taka kruszynka:-):-)

no faktycznie kruszynka ;-) ale za to jak podrośnie może zostanie modelką :tak: mój mały ważył tyle jak miał 7 tygodni:sorry:

no faktycznie kruszynka ;-) ale za to jak podrośnie może zostanie modelką :tak: mój mały ważył tyle jak miał 7 tygodni:sorry:
No niewielka róznica Syla moja zacznie 7 miesiąc hihi!!!Starsza córka jest prawie najwyższa i najchudsza w swojej grupie , więc może siostrzyczka pójdzie w jej ślady:):)Ale za to przemianę materii mają rewelacyjną, niejedna osoba mogłaby pozazdrościć:):)

ojoj jakie maleństwo.Mój Oli 12 marca skończy 6 miesięcy a w tej chwili waży 10 kg i ma 74 cm

reklama
mili Kacper też urodził się dosyć duży ważył 3850 przez jakiś czas miał wagę spadkową a teraz przybiera cały czas tak samo więc lekarka powiedziala, że jest dobrze:tak:
a dla porównania Oskar urodził się 4300 i w 5 miesiącu ważył 8200

Do góry