Dzis wazylismy sie w przychodni i bylo 6250 chyba jestesmy tu najchudsi w tym "wieku" ale juz Michal wszedl na 3 centyl wiec sie ciut poprawilo. Przez miesiac pol kg przybralismy. Jeszcze nam duzo do podwojenia wagi urodzeniowej ... musimy dobic do 7
reklama
enka75
mamuśka :)
no to przebiłaś moją kluskę hahahah , nie ma to jak dobry cyc mamyNikolka waży już 9300 każdy jak ją widzi to nie wierzy że ma 5 mies.Gabarytowo wygląda na 9 mies.Jest taka długa i grubej kości,ubranka większość nosi na roz.80.Też jest na cycku,plus tarte jabłuszko i dynia z jabłkiem wyrobu mojej mamy.
enka75
mamuśka :)
tiaaa juz to widzę jak małego zostawiasz hahah, a tak powaznie to coś w tym jest ze w szpitalu zawsze na - się wychodzi dieta cud po prostuAle rosną szkraby, a my po wizycie na odziale dziecięcym:
Maciek -0,5 kg :-(
ja -2 kg:-) chyba poproszę by mnie tam przyjeli jeszcze na jakis tydzień tyle że już bez małego
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
oj.
koksują
Cinek aktualnie 8,5 kg
koksują
Cinek aktualnie 8,5 kg
1984klaudynka
Zaciekawiona BB
U nas 9 kilo i około 72cm I najlepsze jest to, że wszyscy, którzy widza naszego "Maluszka" dzielą się na 2 kategorie:
1- "niemożliwe, że ma aż 9 kilo!"
2- "niemozliwe, że ma tylko 5,5 miesiąca"
1- "niemożliwe, że ma aż 9 kilo!"
2- "niemozliwe, że ma tylko 5,5 miesiąca"
U nas kazdy mowi,ze niemozliwe,ze Nati ma 3,5 roku,wyglada na 4-5.. az przesto nie dosatlismy znizki dla dzieci do lat 4 na takim tu eldorado... haha wczoraj sie dowiedzielismy,ze sa..bo kolezanka przyszla z roczniakiem i dostala .. a u nas chyba z gory zalozyli,ze starsza...a pol roku to duzo! :>
Dzis wazylismy sie w przychodni i bylo 6250 chyba jestesmy tu najchudsi w tym "wieku" ale juz Michal wszedl na 3 centyl wiec sie ciut poprawilo. Przez miesiac pol kg przybralismy. Jeszcze nam duzo do podwojenia wagi urodzeniowej ... musimy dobic do 7
Livia nie wiem dokładnie ile ważyła moja mała jak miała 5 miesięcy i dwa tygodnie, ale dwa dni przed skończeniem pół roczku ważyła 6600 i to fakt patrzy się tęż na wagę wyjściową, bo niby po pól roczku dziecko powinno podwoić a po roku potroićA Amelka urodziła się 3980 to do 8kg jeszcze nam sporo brakuje, nie tyle co Wam, tak więc wcale nie jesteście najchudsi, głowa do góry!!!
reklama
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Moja też waga kogucia ... 6700 72 cm pół roczku ...Dziś po szczepieniu główka 44 cm klatka 43- wszystko w porządku mieścimy się w normie, ale profilaty profilaktycznie jutro robimy usg główki, bo powinna być rzekomo ciut mniejsza od klatki...Lepiej wszystko sprawdzić.