reklama
enka75
mamuśka :)
złotym środkiem jest zdrowie naszych dzieci i szczęście mamusiek ;-)Echhh...zobaczcie jak to jest- jedne mamusie martwią się, że maluchy za mało przybierają..a drugie, że są "szczęśliwymi posiadaczami kluseczek"... ( ja oczywiście z tych drugich..;-)). Gdzie tu znaleźć złoty środek?
ewa72
Mama Maciusia
Z calego serca POPIERAM.złotym środkiem jest zdrowie naszych dzieci i szczęście mamusiek ;-)
Eli daj małej kaszkę kukurydzianą, Nestle robi, po niej nie ma zaparć jak po ryżowej, a nawet ładnie reguluje kupki To sie chyba nazywa kleik kukurydziany, wyrzuciłam opakowanie. gaba jadła juz 2 razy na moim mleku na gęsto łyżeczką i mogę z cała pewnościa powiedzeć, że to jej ulubione danie ze wszystkich oprócz mleka;-)
Gabcia dziś ważona u lekarza miała 7300 g
Gabcia dziś ważona u lekarza miała 7300 g
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
My dziś po szczepieniu waga 7100 i 65 cm. Przez 1,5 miesiąca przybrał 600g i urósł 2 cm. jakoś mało. Ale pediatra mówiła że ok
doriska_26
Fanka BB :)
potwierdzam to co napisała minka po kleiku kukurydzianym Mati nie ma zaparć w przeciwieństwie do kaszek i kleiku ryżowego tyle tylko, że u nas łyżeczką nie wchodzi za nic w świecie więc pijemy przez butle, ale my na bebilonie pepti i w połączeniu z tym klikiem to jak dla mnie smród okropny a przez butle nie czuć więc może to o to chodzi
dokładnie 5 i pól miesiąca Franio - 10 kg i 70 cm - kluska
urodzeniowa 3500 i 54 cm
na samym cycku - nic innego nie chce....
nakaz wprowadzenia słoiczków od doktorki w celu schudnięcia!!! - tylko jak? jak on pluje na odległość wszystkim co nie jest piersią i nie je nawet jak jest głodny mega??
ażsama spróbowałam tego mojego mleka....co w nim takiego dobrego -- wstrętna jak cholera - nie wiem co mu tam smakuje tak..
urodzeniowa 3500 i 54 cm
na samym cycku - nic innego nie chce....
nakaz wprowadzenia słoiczków od doktorki w celu schudnięcia!!! - tylko jak? jak on pluje na odległość wszystkim co nie jest piersią i nie je nawet jak jest głodny mega??
ażsama spróbowałam tego mojego mleka....co w nim takiego dobrego -- wstrętna jak cholera - nie wiem co mu tam smakuje tak..
mój na niecycowe danie musi mieć humor, zupka mu pasuje, ale nie każda.......dzis zrobiłam osławiony kleik kukurydziany na mleku......pluł, zanosił sie, wył NIE CHCIAŁ za nic w swiecie!!!a ja durna cycka odciągnęłam rozmiesząłam z kaszką i .....dupa......
oj te nasze bąble.....
oj te nasze bąble.....
reklama
ewa72
Mama Maciusia
My juz czasami przechodzimy samych siebie,zeby tylko Maciejka raczyl cos zjesc sloiczkowego.Tata tanczy,mama lata lyzka jak samolotem a Macius jak plul tak pluje.Nutramigen,ktory jest tragiczny w smaku i zapachu,zajada ze smakiem...