Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w ciagu jednego tygodnia 200g o Matko, moja w 37 tyg wazyla 3700, wlasnie minal tydzien.... czyzby znowu ponad 4kg? za co takie wielkoludy rodze????Masz maluszek po wczorajszym usg ma 3450g. Całe szczęście tylko 200g od zeszłego tygodnia bo jak go przenosze to niezły klocek mógłby być
gatta-tyle maluszek przybiera tygodniowo-książkowo 200-250 g.Chociaż spotkałam sie z teorią że w ostatnich 2 tyg.może być 100-150g na tydzień.Myślę ze to sprawa indywidualna.w ciagu jednego tygodnia 200g o Matko, moja w 37 tyg wazyla 3700, wlasnie minal tydzien.... czyzby znowu ponad 4kg? za co takie wielkoludy rodze????