reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Roni Blancia ma pewnie taki okres ze sporo przybrala zacznie biegac i napewno zrzuci:tak: a Jas wcale nie uwazam ze wielki mojej kuzynki cora jest w jego wieku i wazy 13kg a jest dosc drobna:tak:

No mamusia, z tego co nam pokazywała, to była zachudzona, a po ciązy to problem z nadmiarami wagowymi mamy chyba wszystkie:-p Ale fakt, że ani Jasiek ani Blanka na grubaski nie wyglądają, więc najwyraźniej taka ich uroda i tylko pozazdrościć zdrowego apetytu:tak:

Blu dałaśbyś Tosi z kilogram:-p Pięknie dziewczyna Roni Tobie rośnie:tak:
Macio a z Ciebie kawaler się robi że ho ho:-):tak:

Blu gratulacje pieknej wagi i mama niech sie absolutnie nie martwi bo po Tobie tego wogole nie widac a jak dziecko je ladnie to jest najwieksze szczescie...ja to juz dobrze wiem:baffled:bo moj zeby cos do ust wzial to piec ksiazek musze mu pokazywac i wogole przedstawienia takie ze hej...:baffled:
Waga nie wiem bo do lekarza idziemy dopiero na 12 miesiecy ale wzrost 76,5 cm:tak:

Blu - niezła waga... Nam też przydałby się z kilogram więcej:tak: Chociaż Zosia jest drobnokoścista, waży niewiele, ale jest na buźce pyza i wszyscy mówią, że dobrze wygląda:tak:

Ślicznie dzieciaczki przybierają na wadze:-)
Roni Blu wcale nie wygląda na tyle kg, Gabi też waży już 11kg a;bo i więcej a na grubą nie wygląda, właśnie jest taka zbita;-)

reklama
Do góry