reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Roni Blancia ma pewnie taki okres ze sporo przybrala zacznie biegac i napewno zrzuci:tak: a Jas wcale nie uwazam ze wielki mojej kuzynki cora jest w jego wieku i wazy 13kg a jest dosc drobna:tak:

No mamusia, z tego co nam pokazywała, to była zachudzona, a po ciązy to problem z nadmiarami wagowymi mamy chyba wszystkie:-p Ale fakt, że ani Jasiek ani Blanka na grubaski nie wyglądają, więc najwyraźniej taka ich uroda i tylko pozazdrościć zdrowego apetytu:tak:

Blu dałaśbyś Tosi z kilogram:-p Pięknie dziewczyna Roni Tobie rośnie:tak:
Macio a z Ciebie kawaler się robi że ho ho:-):tak:

Blu gratulacje pieknej wagi i mama niech sie absolutnie nie martwi bo po Tobie tego wogole nie widac a jak dziecko je ladnie to jest najwieksze szczescie...ja to juz dobrze wiem:baffled:bo moj zeby cos do ust wzial to piec ksiazek musze mu pokazywac i wogole przedstawienia takie ze hej...:baffled:
Waga nie wiem bo do lekarza idziemy dopiero na 12 miesiecy ale wzrost 76,5 cm:tak:

Blu - niezła waga... Nam też przydałby się z kilogram więcej:tak: Chociaż Zosia jest drobnokoścista, waży niewiele, ale jest na buźce pyza i wszyscy mówią, że dobrze wygląda:tak:

Ślicznie dzieciaczki przybierają na wadze:-)
Roni Blu wcale nie wygląda na tyle kg, Gabi też waży już 11kg a;bo i więcej a na grubą nie wygląda, właśnie jest taka zbita;-)

reklama
Do góry