reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Madzia - Maciuś wygląda wzorowo, więc o wagę się nie martw. U nas 9,400, ale ponoć ok. Też uderzamy w górną granicę siatki centylowej. Skoro pediatra mówi, że wszystko w porządku, to ja się martwić nie zamierzam. Przez ostatnie 2 tygodnie przybyło około 300 gram, więc prawidłowo.

reklama
Dzięki dziewczyny,uspokoiłyście mnie bardzo.
W sumie za każdym razem jak widzę koleżanki synka,który ma 4 m-ce i 9 kg i na dodatek jest krótki, to się uspakajam,bo mój Maciek przy nim na niedożywionego wygląda,chociaż wcina za dwóch.

Magdzik też masz niezła kluseczkę ,ale wcale na grubaska nie wygląda.

magddzik...no z Julki niezły koksownik:-):-):-):-), Ika godni zawzięcie.
Wieczorem po wizycie się pochwalimy

To my pióreczka w porównaniu z niektórymi koleżankami i kolegami...:-)
Ale za to nasz mózg ma 44,5 cm a klata 45 cm

no więc melduje że mój koksownik w ciągu ostatnich 2 tygodni przykoksował 500 g a przez ostatni miesiąc 900 :-):-):-)
co daje nam łączną sumę 9 kilosów:szok::tak:
mierzyć się będziemy w niedzielę :-):-):-):-)
Panidoktor twierdzi że super...hmmm moje ręce mniej

reklama
Ika - super!!!
jak ja bym chciała żeby w ciagu mca moja z 500 gr przybyła:sorry2:
ale jak je tak średnio a do tego rusza sie jak mały samochodzik to spala te wszystkie kalorie...

Do góry