reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Sylcia, Heksa mi się wydaje że Wasze dziewczynki ładnie warzą:tak:
Mojejm mamy koleżanka z fitnessu pracuje w przedszkolu io w jej grupie 6 latkó jest dziwczynka któa waży 50 kg:szok::szok::szok::szok::szok:ale podobno rodzice jej non stop pakują do buzi, w przedszkolu powiedzieli żeby jej dokładek nie żałować:szok::szok:
My wczoraj po sczepieniu 7600 dziwne to bo u pani alergolog mały ważył 7720:dry:. Może to różnica w wadze, bo u mnie w przychodni maja taką starą a u alergolog jest elektroniczna, ale taka spora różnica?:baffled:myślałam że z 8 kg waży jak nic:sorry2:

Kicrym 50 kg 5 latka:szok::szok::szok:-to już chyba lekka przesada i biedne to dziecko,ja w tym wieku ważyłam coś ok 25kg i byłam pulchna,miałam kompleksy zawsze,bo moja kuzynka w tym wieku 15 kg ważyła.
Sylcia, Heksa mi się wydaje ,że dziewczynki dobrze ważą:tak:

No cóż klocka mam małego,ale rzeczywiście wydaje mi się,że on wcale gruby nie jest,może bardziej nabity i ogólnie duży,niestety nie mam porównania na żywo,bo nie znam nikogo tu kto by miał takiego smyka.Na moje oko jest proporcjonalny,a wy jak myślicie?:confused: Już sama nie wiem,ale nie chce sie schizować:dry:

Madziu - na moje oko nie masz co sie denerwować. Macius jest bardzo wymiarowy, na zdjeciach wygląda na fajnego, duzego chłopaka i widać że silny jest. Naprawdę nic sie nie martw.
Moja siostra miała koleżankę której synek był strasznym grubaskiem do 1 roku, nie wiem ile ważył ale wyglądał jak ludzik michelin, takie miał fałdy wszędzie. a teraz jak zobaczyłam go na zdjeciach to szok jaki fajny się zrobił - tylko poszedł na nózki, zaczał biegać i jedzenie poszło mu w energię a nie kilogramy.
a Maciuś w ogóle nie przypomina grubaska żadnego!!
Heksa - Natalka jest super!! na zdjeciu na NK widziałam śliczną fotkę z torebeczką pięknie ubraną panienkę i z plaży - przecież ona szczuplutka jest!!! a to że na buzi pucuś to super, przynajmniej jest co całować:-) wolałabym taką córeczkę niz wychudzoną i mizerną.
A Twoje zdjęcie główne - cudo:tak::tak::tak: i ze ślubu też piękne!!!!
Kicrym - patrz na tą wagę gdzie częsciej Ci małego ważą. Ja głównie chodzę do przychodni swojej i tam najcześciej waże, u alergologa ważyłam 2 razy i zawsze było mniej niż w przychodni. A wagi takie same:confused: więc biorę pod uwagę te wyniki z przychodni.

Madzie nie schizuj wszystko jest ok.A Maciuś teraz pewnie będzie już bardzo malutko przybierał, troszkę podrośnie, i będzie super wyglądać. Chociaż teraz też wygląda dobrze.

dzikuje za miłe słowa-zdjecia na NK
pabla27 , no slub-stare dobre czasy, Natala dzieki no własnie mi sie wydaje ze jest ok ale jak ludzie widzą jej bużke to mówia ze pucus a ja odrazu szaleje-taka mama ze mnie

Madzia737 waga u malenstwa sie nie przejmuj teraz moja Natala ze wzgl. na anemie przez pierwsze pól roku była na zelazie i była wtedy taki michelinek w 6m-cu wazyła 8,200 a ur 3,200 to sobie wyobraz. a w 4-mcu 7,300 bopiero jak zaczeła chodzic czyli po roczku uspokoiło sie i sie wyrobila bo na roczek wazyla 12kg a na 2 latka 14,500

Mojej siostry corcia ma 19 miesiecy i wazy 12 kg nie jest nigdzie gruba ale ona jest bardzo wysoka po tacie ktory ma 2 m:tak:
Madzia waga sie nie martw ja tez mialam na poczatku cykora jak Fis tyl 1.3 na miesiac ale jestem pewna ze jak dzieciaki zaczna chodzic spala sadelko.Maciej jest duzy caly ale nie wyglada na grubaska.Juz moj maly wyglada bardziej na klocuszka pomimo niecalych 10 kg bo ma buzke po mamie jak ksiezyc w pelni;-)

reklama
Do góry