reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Flo opomiarowana i tak: waga: 10,500 - panika w przychodni i pytanie czy ktoś w rodzinie też głodowal w dzieciństwie:-p, po czym pełne niedowierzania spojrzenie na moją pełną sylwetkę, gdy mówiłam, że ja byłam jeszcze mniejsza i chudsza:-D, wzrost 87 cm - czyli kolejna modelka rośnie:tak: Do tego dwie piątki wyrosły, a noga mierzona już we własnym zakresie w kwartał urosła o 3 rozmiary i obecnie Flo nosi 22

reklama
ło ale laski
Myśmy jeszcze nie byli bo co się podleczymy i chcemy iść to znow jakieś tfu tfu
ale ważona młoda na domowej i ma 14,2 kg a młody obstawiam coś w okolicach 11
może w następnym tygodniu nam się uda to się zważymy :)

Flo ale modelka z Ciebie:tak:
Ika 14kg:szok: Brawo chociasz twoja mama sie nie martwi ze za mamlo wazysz:tak:
U nas waga przypuszczam ze ok 12kg, wzrost ok 80cm, a nr buta 20:tak: Dokladniejsze wymiary podam po bilansie:tak:

My także nie martwimy się o wagę:-):-):-) Plasujemy się w kategorii super ciężkiej:tak: Waga łazienkowa pokazała w dniu wczorajszym 14,8:-D Co do wzrostu, to jeszcze muszę dokonać oficjalnych pomiarów, ale Jula jest dosyć wysoka:rofl2: Cieszę się, że przez te 2 lata nigdy nie było żadnych gwałtownych wahań wagowych ani w jedną ani w drugą stronę. Jeden kłopot z głowy:happy:

No Jula, czyli dysproporcja pomiędzy Tobą i Olga będzie nadal ;-) Czyli dobrze, bo każda rośnie w swoim tempie bez skoków:-)

Jula i Ika rosną jak burza, brawo! :-) a Cinek:szok: tak myślałam że lada dzień dogoni lipcowych chłopaków:-D
Misia zgrabna dziewczynka:tak:

reklama
Do góry