reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
To widzę, że Maks w wagowej czołówce miał już trochę ponad 14 kg a jak wychodził ze szpitala we wtorek to miał 13850 , ubranka 92/98 , buty zależy od firmy ale raczej 23. Duży ten mój dzidziuś:-)

a my jak większość koleżanek forumowych ważymy 10,5 i chodzimy już w większosci w 86 i maalutkimi kroczkami wchodzimy w 92, aczkolwiek rajstopki to mamy już 92, bo 86 na papci zwisają:baffled: a nogę to mamy duzią, bo 22 na styk:baffled:

No Maks chłop jak dąb!
Kubcio mniejszy,ale za to jaki zwinny.
I w sumie Kic dobrze masz z tymi butami,bo chyba na dłużej starczają co? maciek miał 21 rok temu.teraz 24.
Ubrania na 92.
A z waga przed szpitalem było 13,8,a w przeddzień wypisu 13,3 -to byo tydzień temu,ale młody teraz nadrabia ostro.

Madzia powiem szczerze, że te nikei ma już długooo i nadal w nie wchodzi, był taki czas że wołał "ała", myslałam że mu sa ciasne i kupiłam 21ale te mu wyskakują,chyba był to czas gdy nauczył się tego słówka i je non stop powtarzał:-pteraz ma "Bartki" 21 i wydaje mi się że jest mu w nich wygodnie:tak:sandałki kupiłam na 22 (na wyprzedaży zimowej:-p) więc mam nadzieję żedo lata mu urośnie do21,5:-p
Maciuś ma dużą nogę, u mnie niektóre "małe" przedszkolaki mają 24:tak:
Julia to Zu wysoka panna rośnie:tak:
ciuchy na 92 wiszą, a wiszą na Kubulcu:-D:-D:-D

reklama
Do góry