reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dzieciątek

Anielap !!!!
Gratuluje wagi , a mój chłopak i tylko 0,5 kg więcej waży , ale on chyba juz tak bedzie miał , tak nam powidziała kardiolog:-(, tylko nie wiem jak Zuzka je bo mój je za dziesięciu a waga jak zaczarowana , juz sama kasza rano i wiczorem że łycha stoi po 250 ml , areszta zupa , drugie danie , serki i non stop miele buzią , a waga jak zaczorawana , ale rośnie

Pozdrawiam i całusy dla córci

reklama
Anielap!!!
Mam nadzieję że Ciebie pocieszę ale dokladnie tyle co miala Twoja Zuza moja Klaudia miała 9,3 kg a teraz jest chuda ale duża i zdrowa babka :tak:i waży jako 8 latka 24 kg

Mała poprawka Nati ma około 83cm wzrostu więc brakuje jej 23cm a nie 30cm. Ja to chyba w nocy nie powinnam nic pisać bo głupoty wypisuje, a nastepnego dnia muszę prostować ehhh:-)

Koniecznie chcecie mnie załamać...:-(Zaczynam się bać że z moim kurduplem coś jest nie halo.:-(

reklama
O kurcze jestem w szoku!!! 106 cm...???Moja ma chyba 80 cm choc dawno jej nie mierzylam wiec nawet nie wiem:szok: Dzis wieczorem ja koniecznie zmierzymy, ostatnio bylo cos okolo 80 cm. A waga jakies 11,5 kg.

Do góry