reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga dzieciątek

Wazylam w poniedzialek Melcie i po chorobie i niejadkowaniu waga taka sama czyli 13.5 kg Ciesze sie ze nic nie schudla:)

Aha wzrost 85cm :)))

reklama
Olla-zdrowa dziewuszka :-) U nas 11,3 kg. Alusia sama sie zwazyla na mojej wadze, ciagle patrzy jak ja sie waze to teraz sama podeszla, stuknela noga (taki patent, he he), wgramolila sie i patrzy na wynik. Usmialam sie prawie do lez jak zobaczylam ta akcje :-)

Olla, pozazdrościć pączusia!:-D:tak:Ja jestem ciekawa ile mi Magda waży - ostatnie ważenie było prawie 5 miesięcy temu i było 10,2 kg. Ale jakoś nie sądzę aby strasznie dużo mi utyła.:cool:

Ojjj zebys sie nie zdziwila hehehehe,jeszcze skali zabraknie:p

Izka heheheh :D Umialam sie!Spryciula z Aluni!

Skoro uzalas slowa jeszcze to ja bym to czytala jak ''ledwo ledwo'' hehehe z czego wynika ze Madzia wazy 13 kilo:p

Bardziej mi chodziło o to, że skali nie zabraknie - 13 kg chyba jeszcze jestem w stanie udźwignąć, a na tym skala się nie kończy. A kurczę jutro będę u lekarza to ją zważę! I nie będziesz mi tu więcej dokuczać...:-p;-)

Izka-alez Alutka podpatrzyla hihi.Ma juz zadatki na kobitke:-D

A my dopiero dotarlysmy do 9 kilo a wzrostu tez lile bambino bo 75cm

reklama
Do góry