reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dzieciątek

Minął kolejny tydzien
Zosia mimo biegunki przybrała.... 190g :szok:
Ona chyba jakiś skok ma :-D

Bardzo się cieszę bo byłam przekonana że w tym tygodniu waga jej spadnie :baffled:

Aktualnie (na wczoraj) Zosia waży 7270g.

Moniko - nie masz powodów do zmartwień. Zosia jest aktualnie troszke powyzej 50 centyla. Więc Twoja córeczka też na pewno jets w normie. Pewnie jeszcze jest przed 'lwim' skokiem

reklama
Efilo, dzięki :-), ale widzisz, Karolina jest prawie miesiąc starsza od Zosi i ważyła więcej o 310 g przy porodzie. Ale też na zagłodzoną nie wygląda ;-)

a Wiktor we wtorek był ważony-6900g i mierzony 64cm
chudziak z niego...w porównaniu do waszych bąbli...a pielęgniarka mówiła, że dobrze, że nie za gruby..

Dziewczyny jestem w szoku:szok: i wy pewnie też będziecie ;-)
Mój chuderlak przybrał w miesiąc 1200g :-D:-D:-D
Waga dzisiejsza: 7050g :-)

jejku dziewczyny ja mojego dawida ostatnio wazyłam dwudziestego ktoregos pazdzierniak i wtedy wazył 8200 to teraz pewnie juz ponad 9kg. Jak bedzie mial roczek to pewnie z 13kg, jak nie wiecej

Oj widze tendencje do skokow wagowych!Super dziewczynki rosna wasze malizny :)))

Ja sie modlilam zeby moje dziecko przestalo tak tyc,w tydzien przybierala 220-240 gram!!!W takim tepie nadwaga morowana...no i wymodlilam.W cztery tygodnie mala przybrala530 gram,wazy teraz 8kilo :) za to urosla baardzo bo 5 cm w cztery tygodnie:p.

Ale mam duza coreczke...oohhhh prawie dorosla hihi

reklama
Do góry