Oj tak! :-) Przy każdym karmieniu Czarek opróżnia dwa cycusie obowiązkowo i je co 2-3 godziny w dzień i min. dwa razy w nocy - to ostatnie nie bardzo mi się podoba bo było już tak fajnie przez dłuższy czas że Czarek budził się tylko raz, ale ja jakoś przeżyję te pobudki oby synek nadal ładnie rósł.Szopka dopalanie włączyliście? ;-)
reklama
Rozmiar 62 już został u mojej siostry i czeka na jej dzidzię, nam zostały jakieś większe ciuszki z h&m w tym rozmiarze, ale dziś np. ledwie dopięłam body i z lekka obciskały nóżkę. A Czarek mierzy sobie aktualnie 68 (i to bez kapelusza)
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
u nas +800g przez równe 2 m-ce (szczepienie i ważenie nam się opóźniło przez katar i lekki kaszel). Lekarka pocieszyła mnie, że to prawidłowy przyrost, bo niunia im starsza tym mniej będzie przybierała na wadze. Teraz waży 6300g (najniższa 3100g), także do wielkoludów nie należy. Mojej siostry synek (tylko na piersi) przez trzy miesiące przybrał 3800g, lekarka nie chciała uwierzyć, żę nie jest dokarmiany sztucznym . Wielki z niego chłopak :-).
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
wow, Blanes - w szoku jestem. Maksio jest supermenem ;-):-)
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Blanes tylko pogratulowac dorodnego synka :-).