No za 2,5 miesiąca mogę jej rozszerzac dietę więc wolę się zorientować i przygotowac psychicznie i finansowo i zorientować co skąd mogę załatwić, bo jeśli będziemy w domu to przyznam że korzystanie z poradni w Krakowie itd odnośnie żywienia musze planować z wyprzedzeniem, bo przy trójce dzieci będzie to ciężko ogarnacy, cały czas czekam na orzeczenie o niepełnosprawności, aha dobre wieści młody dostał wczesne wspomaganie rozwoju, dziś maz zaniósł decyzje do gminy i mają mu coś organizować w przedszkolu, wszelkie porady odnośnie poradni żywieniowych itd i programów z których można korzystać przyjmę od Was mamusie z chęcią, juz widziałam coś na stronie nutricia o refundacji programu żywienia sonda, a w razie czego będę pisać do fundacji np Polsat o tą jednorazowa zapomogę tzn zwrot kosztów jeżeli przyszlo by pompę kupić, narazie mam na liście nowy pulsoksymetr, dreny do odciągania Kataru, nebulizator nowy bo stary słabo śmiga i kwestia żywienia to może będziemy tu pod opieką poradni żywieniowej szpitalnej żeby mieć wszystko w jednym miejscu no ale chodzi mi o zabezpieczenie się w razie czego namiarami na fundacje organizacje pomagające w kwestii żywienia. Jak już wspomniałam tak dalej utrzymuje że narazie zbiórek nie chce zakładać i ujawianiac danych swoich i małej.