reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

No ja mam prawie 23 lata a mój ukochany prawie 26 :( U mnie nic nie wyszło i tym razem, bo w weekend dostałam @ :( no ale poczekam na moje dni... i znów spróbujemy... oby się udało... tylko trzeba jeszcze poczekać :(

reklama
WIOLUS, nie załamuj si ebo to nie pomoze, a nadzieja jest niezbędna! my starmy sie juz ponad 1,5 roku, załamań było mnóstwo, prawie tyle co miesięcy, na poczatku było tak naluzie, miesiączki nieregularne, weic wiadomo - trudno trafic. ale po kilku miesiącach zaczelam sie martwic. no i fakt okazal soe że mamtroszka zaburzeń hormonalnych ( po pigułakch anty), ale moja wiara sie wzmacnia! naprawde! po prostu modlimy sie razem z męzem do Boga i wierzę ze Bóg wysłucha nas!! a nadzieii tracic nie wolno, bo wtedy juz nic nie zostanie...
ja tez mam 23 latka, moj mąz 30. a nasza miłośc jest wielka i wiem ze przetrwa wszystko!!
wasza tez!!

Wiola - głowa do góry i więcej wiary!!!
Ja już też pisałam, że zaszłam w ciążę po ponad rocznych staraniach, pomogło - chyba wyluzowanie... wiem, że łatwo powiedzieć...
Ja mam 25 lat, a mój mąż 32. Jesteśmy już prawie 4 lata po ślubie, więc doliwy do ognia dolewali znajomi i rodzina ciągłymi życzeniami i pytaniami - a kiedy będziecie mieli maleństwo? No i w końcu udało się!!!
Jestem pewna, że i Tobie i Wam wszystkim się uda, może nie w tym miesiącu... ale napewno się w końcu uda!!!

A u mnie właśnie skończyła się wredna  znienawidzona @    :mad: i CZEKAM NA WSPANIAŁE DNI OWULACYJNE  i do roboty ;D ::)-hi hi hi-pomyślałam sobie ,że dam sobie czas na zajście do końca roku-a pużniej będe się martwić,a co tam jak ma być to będzie  ;)-ale baaaardzo już bym chciała mieć taki fajowy okrąglutki brzuszek  ::) ;D-a w nim małego skarbulka  :laugh:

Oj ja też już strasznie chciałabym chodzic z taką piłeczką przed sobą..a potem z ukochaną dzidzią w wózeczku...oj chciałabym..a tu mi jeszcze trzeba czekać. Wy przynajmniej już sie staracie, a ja ...muszę czekać tyle czasu, żeby w ogóle zacząć starania, a i to nie wiadomo ile czasu mi zajmie. Ja to powinnam się załamać hihi :) Nic to, trzeba uzbroić się w cierpliwośc...a to takie trudne.

Agnezzz-doczekasz się swojej dzidziulki i ja również ,oraz cała reszta starających się,ani się obejrzysz jak będziesz trzymać ją w swoich ramionkach.Trzeba tylko wierzyć i uzbroić się w cierpliwość ;D Będzie GIT-zobaczysz. ::) ;D

Witam dziewczynki!!
Jak mnie dziś boli głowa, że hohoho. Straszne. Ale wpisuję to na konto fasolki więc nie biorę nic przeciwbólowego :)
Przede mną vały dzień leniuchowania, no bo co tu robić jak taka piękna pogoda?
Tylko, że mi chyba słońce szkodzi. Byłam na zakupach i nie mogłam iść w słońcu bo od razy jakieś dziwne zawroty głowy i słabo mi było, a że byłam sama to nie chciałam się narażać na niepotrzebne upadki itp. bo ludzie napewno by mi nie pomogli... pomyśleliby, że jakas narkomanka czy ktoś i przesliby obojętnie, więc szłam w cieniu. Ehh... szkoda gadać.

reklama
Do góry