reklama
W Polsce kupowalam w aptece 5 sztuk w opakowaniu 23,50 zl- wiec cena jeszcze w miare normalna. Laski kupuja na allegro 20 szt. w opakowaniu + jeden test ciazowy za niecale 40 zl.
Dzieki Lenna, wytrwalosc- to mi jedynie zostalo, ach dzis mam chyba jeden z gorszych dni.
Dzieki Lenna, wytrwalosc- to mi jedynie zostalo, ach dzis mam chyba jeden z gorszych dni.
Tak wlasnie robimy. Synek nalezy do klubu sportowego, trenuje judo ale jest do grupa maluchow wiec wiecej maja gimnastyki niz chwytow judo. Treningi ma 2 razy w tygodniu we wtorek i w czwartek, wiec jest o.k. Jak jest cieplo to chodzimy na plac zabaw.
Hausfrau
Fanka BB :)
To tyle do sfinansowania przez bank lenna mamy jeszcze kapitał własny ;-) i wyjdzie całkiem niezła sumka :-)hausfrau...130.000 euro starczy wam prawdobodobnie tylko na mury...
My zaplanowaliśmy, że jeśli się zdecydujemy to działkę kupimy małą. Nawet widzielismy ładne za 40.000 Euro. No i nie murowany domek tylko gotowy.
Co do tych banków to myslę, że prawda (jak mówi przysłowie) leży pośrodku... czyli ani jedna ani druga strona nie miała 100% racji... może nie stać nas na TAK wielki kredyt jak 130.000 ale na pewno na ratę w wysokości dzisiejszego czynszu plus trochę nas stać co miesiąc (bo w końcu co miesiąc płacimy za mieszkanie). I Sparkasse i Commerzbank przedstawili nam dwa ekstremalne scenariusze... tylko szkoda bo kolejna niemiecka instytucja do której się zraziłam...
Testy owulkowe też widziałam właśnie te w dm. Niby jest tam 5 pasków do testowania ale mimo to 18 Eurosów to dużo.
U mnie temperatura dzisiaj spadła ale mam nadzieję, że to jakiś błąd pomiarowy i od jutra będzie już tylko wyższa ;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Witajcie dziewczynki w ten ponury poranek!
Beatko za pół roku to postaramy się razem;-) Tymczasem wspominałaś coś o możliwości wyjazdu do Męża? Może szybciej zobaczysz się z Mężem i wtedy (na statku podziałacie?)
Lenno jestem po sieciach wod-kan, więc jakby ktoś potrzebował przyłącze wodociagowe lub kanalizacyjne albo instalacje to polecam sie na przyszłość!
Uwierzycie, że codziennie snią mi sie dzidziusie? Ostatnio : bliźniaki, chłopcy! I całą noc się nimi opiekuje a potem budzę się ze straszną tęsknotą. (wystepują w różnych połączeniach, czasem sama dziewczynka, czasem z bratem bliźniakiem...etc. i różne imiona:-)) Czy ja juz świruje heheheheeh?
Beatko za pół roku to postaramy się razem;-) Tymczasem wspominałaś coś o możliwości wyjazdu do Męża? Może szybciej zobaczysz się z Mężem i wtedy (na statku podziałacie?)
Lenno jestem po sieciach wod-kan, więc jakby ktoś potrzebował przyłącze wodociagowe lub kanalizacyjne albo instalacje to polecam sie na przyszłość!
Uwierzycie, że codziennie snią mi sie dzidziusie? Ostatnio : bliźniaki, chłopcy! I całą noc się nimi opiekuje a potem budzę się ze straszną tęsknotą. (wystepują w różnych połączeniach, czasem sama dziewczynka, czasem z bratem bliźniakiem...etc. i różne imiona:-)) Czy ja juz świruje heheheheeh?
Czesc Goociu, Lenno , Hausfrau .
Dzis temp. rano 36.6 C- lipa jak nic, bol krzyza i podbrzusza na zmiane, sluzu brak, zbliza sie @ jak nic. Tak maz cos tam mowil o wyjezdzie do niego, ale by sie bardzo bala leciec sama z synkiem do Ameryki, angielski znam slabo. No ale jak by byl lot przez Frankfurt to spoko, jest dobrze oznaczony. Ale lotnisko w LA, jest 2 razy wieksze- koszmar. Zobacze jak to bedzie, cos czuje w kosciach ze maz zaprosi nas w styczniu albo w lutym. Bedzie dobrze, no chyba ze nie dostane @ i okaze sie ze jestem w ciazy, wtedy to nigdzie nie polece.
Dzis temp. rano 36.6 C- lipa jak nic, bol krzyza i podbrzusza na zmiane, sluzu brak, zbliza sie @ jak nic. Tak maz cos tam mowil o wyjezdzie do niego, ale by sie bardzo bala leciec sama z synkiem do Ameryki, angielski znam slabo. No ale jak by byl lot przez Frankfurt to spoko, jest dobrze oznaczony. Ale lotnisko w LA, jest 2 razy wieksze- koszmar. Zobacze jak to bedzie, cos czuje w kosciach ze maz zaprosi nas w styczniu albo w lutym. Bedzie dobrze, no chyba ze nie dostane @ i okaze sie ze jestem w ciazy, wtedy to nigdzie nie polece.
reklama
Hausfrau
Fanka BB :)
Cześć Beata nie trac nadziei!! U mnie tempka spadła i własnie gapię się na wykres i próbuję coś wywnioskowac ale lipa też...